ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Με αλλαγές στη σύνθεσή της και τον Νάγκι κάτω από τα δοκάρια της αγωνίστηκε η ΑΕΛ απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος της Super League 1 γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 μετά από κακή εμφάνιση.

Με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκάλο με μακρινό σουτ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Νάγκι, με τον κίπερ της ΑΕΛ να μην συγκρατεί την μπάλα και τον επερχόμενο Ρομπέγιο να μην βρίσκει στόχο, αφού το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο 8’ νέο μακρινό σουτ, αυτή τη φορά του Ντε Πο, μπλόκαρε ο Νάγκι και 1’ λεπτό αργότερα ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, όταν ο Ντε Πο έκανε την κούρσα από δεξιά και γύρισε παράλληλα στην εστία, με τον Μπέρτο στην προσπάθειά του να διώξει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στο 19’ νέα καλή στιγμή για τους Περιστεριώτες, με τον Ενσικουλού να περνά στον Μανούσο και το σουτ να απομακρύνεται σε κόρνερ μετά από παρέμβαση της άμυνας, ενώ στο 38’ ο Νάγκι είπε «όχι» σε σουτ εντός περιοχής από τον αμαρκάριστο Ενσικουλού, μπλοκάροντας την μπάλα.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 39’ για να δούμε φάση της ΑΕΛ, με τον Μιλοσάβλιεβιτς να πιάνει το σουτ και τον Μέγιερι να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα, ενώ στην επανάληψη και στο 47’ σουτ του Παπάζογλου για λογαριασμό της ΑΕΛ πέρασε άουτ.

Ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματά του στο 52’, με τον Νάγκι να αντιδρά αρχικά σώζοντας πάνω στη γραμμή προσπάθεια του Ντε Πο και τον επερχόμενο Μανούσο να κερδίζει το ριμπάουντ πλασάροντας εύστοχα από κοντά για το 2-0, ενώ στο 53’ νέα προσπάθεια των γηπεδούχων είχε ως αποτέλεσμα ένα δοκάρι για τον Ενσικουλού!

Στο 57’ ο Γκάλο δοκίμασε το πόδι του με τον Νάγκι να απομακρύνει τον κίνδυνο, ενώ η ΑΕΛ απείλησε στο 60’, με την κεφαλιά του Παπάζογλου να μην αιφνιδιάζει τον Μέγιερι και στο 73’ ο Ανδρούτσος υποδέχθηκε την μπάλα από αριστερά και με υπέροχο πλασέ από δύσκολη θέση νίκησε τον Νάγκι γράφοντας το 3-0.

Στις καθυστερήσεις τίποτα δεν άλλαξε, «δεν ήρθαμε ποτέ στο γήπεδο» δήλωσε με το σφύριγμα της λήξης ο τεχνικός των «βυσσινί» Μ. Γρηγορίου, αποτυπώνοντας πλήρως την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ραμπέγιο (77′ Νταβιώτης), Ντε Πο, Ενσικουλού (55′ Ανδρούτσος), Μανούσος (76′ Βέλλιος).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης (46′ Μπούστος), Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, Σετσέροβιτς, Μούζεκ (46′ Φιλίπ), Τόρζε, Μπέρτος, Βινίσιους (46′ Παπάζογλου), Ασούμπρε (71′ Πινάκας).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ΠΑΕ Ατρόμητος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ