ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ!!!

Εκδήλωση για τους μαθητές της Στ’ τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου Τυρνάβου

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η αποχαιρετιστήρια συνάντηση της Στ΄Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου. Ιδιαίτερα συγκινημένοι, ο Διευθυντής του σχολείου και τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων αποχαιρέτησαν τα παιδιά της Στ΄τάξης με αγάπη και τις καλύτερες ευχές τους για  καλή πρόοδο στη ζωή τους με υγεία, δύναμη, χαμόγελο και αισιοδοξία.

Επίσης ευχαρίστησαν την ήδη  Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Α΄θμιας  Εκπαίδευσης Λάρισας και μέχρι πρότινος Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου κα Ναυσικά Κουλαξίδου, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,  που τίμησαν την όμορφη  εκδήλωση  με την παρουσία τους, για την σημαντική προσφορά τους στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου και την υλοποίηση των ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα οποία συμμετείχαν παιδιά της Στ΄Τάξης.

Για το τέλος είχαν ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη για τα παιδιά. Τους διένειμαν ενθύμια για να τους συντροφεύουν στο ταξίδι της ζωής τους και έτσι όμορφα έληξε η μικρή αυτή γιορτή με ευχές για καλό καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ