ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Τα βρίσκουν με Χίκι ενώ εντός της εβδομάδας αναμένεται και η απόφαση για τον προπονητή

Με μια ιδιαιτέρως προσεκτική ως προς τη διατύπωσή της ανακοίνωση η ΚΑΕ Λάρισα αναφέρεται στις εξελίξεις που αφορούν στην πρόσφατη περιπέτειά της με την ΕΕΑ, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι στάθηκαν στον πλευρό της για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

«Χειρουργική» η ανακοίνωση της διοίκησης, καθώς για το τυπικό αναμένεται να καθαρογραφτεί η απόφαση που θα σημάνει και την οριστική λήξη του… συναγερμού αλλά και μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια του συλλόγου, αφού ένα τυπικό λογιστικό λάθος λίγο έλειψε να κοστίσει την κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

“Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας λόγω ενός τυπικού λογιστικού λάθους περνάει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η οποία ελπίζουμε να τελειώσει θετικά και ευχάριστα, καθώς οι εξηγήσεις που δώσαμε και τα απαραίτητα παραστατικά που προσκομίσαμε στην Ε.Ε.Α θεωρούμε πως θα μας δικαιώσουν.

Ωστόσο, σε αυτή την δυσκολία αυτό που μας έδωσε κουράγιο και δύναμη να διεκδικήσουμε την δικαίωσή μας ήταν η συμπαράσταση όλων των Λαρισαίων.

Συμπαράσταση από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της πόλης, τους τοπικούς φορείς και βέβαια από τους φιλάθλους της ομάδας μας, που αντιλαμβανόμενοι την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε αισθάνονται την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ως αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και της καθημερινότητας τους.

Σας ευχαριστούμε!!!”.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΧΙΚΙ

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την ΚΑΕ Λάρισα, που συνεχίζει με προσεκτικά βήματα τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας περιόδου, ενώ σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του paidis.com βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Άντονι Χίκι, προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα.

Ο νεαρός γκαρντ μετά το πολύ καλό περσινό πρωτάθλημα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης όλων στον σύλλογο, ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να «τα βρίσκει» με την ΚΑΕ, συνεχίζοντας να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Εξάλλου θέμα χρόνου είναι και η ανακοίνωση του σωματείου όσον αφορά στον προπονητή, με τον Β. Αγγέλου να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους διοικούντες για την ανανέωση της συνεργασίας τους και τη νέα χρονιά.

Με δεδομένο τον σεβασμό και την εκτίμηση που καταγράφεται εκατέρωθεν δεν αποκλείεται Αγγέλου και Ριζούλης να δώσουν και πάλι τα χέρια, ενώ πληροφορίες της σελίδας αναφέρουν πως ως εναλλακτική λύση εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Θ. Σκουρτόπουλου, την ώρα που αξιόπιστη πηγή σημειώνει στο paidis.com πως στην ΚΑΕ προτάθηκε και το όνομα του Ηλία Καντζούρη.

Κοντός ψαλμός αλληλούια για τους διοικούντες, αφού οι εξελίξεις τρέχουν και ονόματα και αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν αρχές της εβδομάδας και πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ