ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη για τη σύλληψή του σε γειτονιά του Τυρνάβιυ

Μπαράζ κλοπών είχαμε τα τελευταία 24ωρα στον Τύρναβο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com και οι οποίες θέλουν δύο δράστες που έχουν απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία να έχουν κυριολεκτικά ρημάξει σπίτια, αυτοκίνητα και καταστήματα σε όλο το δήμο Τυρνάβου.

Μάλιστα χθες το απόγευμα υπήρξε κινηματογραφική καταδίωξη που οδήγησε στη σύλληψη ενός εκ των δύο δραστών ενός 30χρονου που διαμένει στον Τύρναβο και στον εντοπισμό του άλλου ο οποίος καταζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Η επιχείρηση εκτυλίχθηκε μέσα σε αυλές σπιτιών στον Τύρναβο με τους δράστες να διαφεύγουν αρχικά πηδώντας από τοίχους αυλών ακόμη και από στέγες χαμηλών σπιτιών.

Στη σύλληψη του ενός δράστη συνέβαλαν και περίοικοι οι οποίοι συνέδραμαν στο έργο της αστυνομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψης ο 30χρονος φορούσε τα παπούτσια που είχε κλέψει μαζί με άλλα αντικείμενα και χρήματα από το σπίτι γνωστού αθλητή του Τυρνάβου ο οποίος και υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Παρά το γεγονός ότι ο δράστης κατηγορείται για σειρά κλοπών τις τελευταίες ημέρες έχοντας ανοίξει σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα σήμερα το πρωί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα και θα οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ