Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ…

Στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης βρίσκεται το τελευταίο 20ημερο γάμος που έγινε στον Αμπελώνα εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού που έχοντας ως κοινό παρονομαστή την παρουσία των ασθενούντων σε αυτόν με συνέπεια να ακούγονται πολλά και διάφορα που φτάνουν στο σημείο της στοχοποίησης αυτής της κοινωνικής εκδήλωσης.

Από τη μία πλευρά βρίσκονται οι διοργανωτές του γάμου που αν και δημοσίως σιωπούν, επισημαίνουν σε όλους τους τόνους ότι τόσο στο μυστήριο, όσο και κατά τη διάρκεια της γαμήλιας εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας αλλά και οι υπεύθυνοι του κέντρου, στο οποίο έγινε η εκδήλωση, που ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι τα πάντα έγιναν βάσει των πρωτοκόλλων που έχει επιβάλει η πολιτεία για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Από την άλλη όμως υπάρχουν και τα κρούσματα τα οποία κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει αν και κανείς δεν γνωρίζει αν συνέβαλε ο γάμος στην εμφάνιση των κρουσμάτων ή αν τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό είχαν κολλήσει κάπου τον ιό και έτυχε να βρεθούν στο γάμο.

Αλλωστε το γεγονός ότι από το σύνολο των ατόμων που παρέστησαν σε τελετή και δεξίωση ένας ελάχιστος αριθμός βρέθηκε θετικός και μάλιστα κάποια από τα άτομα υπήρξαν στενές επαφές των κρουσμάτων, κάνει κάποιους να υποστηρίζουν με έμφαση ότι δεν ευθύνεται ο γάμος για τα κρούσματα.

Μάλιστα προτάσσουν το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κανένα κρούσμα στις οικογένειες των νεόνυμφων ενώ και οι ίδιοι οι νεόνυμφοι που ήλθαν σε επαφή για αρκετή ώρα με όλους τους καλεσμένους ήταν επίσης αρνητικοί στον ιό.

Οι συζητήσεις πάντως συνεχίζονται, κάποιοι αφήνοντας τη φαντασία τους να οργιάσει εμφανίζουν ως υπεύθυνους άτομα που ήλθαν από το εξωτερικό, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει συμβεί, κάποιοι άλλοι προτάσσουν θεωρίες συνωμοσίας, ενώ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Αμπελώνας βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε πανελλαδικό επίπεδο.

Εν τω μεταξύ τα κοράκια της Αθήνας έχοντας ήδη δαιμονοποιήσει άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, βρήκαν τον φταίχτη και στην περίπτωση του Αμπελώνα, μεταφέροντας μάλιστα το γάμο μία στον Αμπελώνα, μία στα Αμπελάκια, μία στα παράλια, μία στον Τύρναβο και πάει λέγοντας.

Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στόχος τους είναι να αναδείξουν με μοναδικό και απαράδεκτο τρόπο υπεύθυνους, μέσα στην κοινωνία, για την εξάπλωση του κορωνοϊού, ώστε να απαλλαγεί το κράτος και η κυβέρνηση από τις ευθύνες της για τη διαχείριση του θέματος από τον Ιούνιο και μετά. Αυτό έκαναν πριν από ένα μήνα με τις κοινωνικές εκδηλώσεις, αυτό κάνουν και τώρα με τους νέους και τα πάρτι ή τις διακοπές τους.

Επειδή όμως η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ίσως πρέπει τώρα που ο θόρυβος κοπάζει, να βγουν επίσημα οι επιστήμονες που έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των ιχνηλατήσεων και έχουν αποκτήσει σφαιρική εικόνα, και να δώσουν ακριβείς απαντήσεις, για τα αίτια της εμφάνισης τόσων κρουσμάτων κορωνοϊού στον Αμπελώνα, με δεδομένο ότι πέραν των κρουσμάτων που εμφανίζονται με κοινό παρονομαστή το γάμο, έχουμε και άλλα τόσα ίσως και περισσότερα κρούσματα που χαρακτηρίζονται ως ορφανά ή ως κρούσματα που δεν είχαν καμία σχέση με τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ