ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τί λέει για το έργο ο πρώην δήμαρχος Κ. Κολλάτος

Αλλάζουν οι συνθήκες στη διασταύρωση του Μεριά στην Κοινότητα Πυργετού, όπου μετά από πολλά χρόνια τέθηκαν σε λειτουργία τα φωτιστικά σώματα. Ο φωτισμός της διασταύρωσης προσφέρει ασφαλέστερες συνθήκες κυκλοφορίας.

«Ως δημοτική Αρχή μία από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η καθημερινότητα και η οδική ασφάλεια των πολιτών. Υλοποιήσαμε λοιπόν, ένα αίτημα ετών των κατοίκων της κοινότητας Πυργετού.

Μετά από προσπάθεια μηνών από τις υπηρεσίες του δήμου μας, ολοκληρώσαμε και παραδίδουμε πλέον τη διασταύρωση στο Μεριά της Κοινότητας Πυργετού, φωτισμένη, προσφέροντας ασφαλέστερες συνθήκες κυκλοφορίας», δηλώνει ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Ο Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Σχετικά με την ηλεκτροδότηση της διασταύρωσης του Μεριά στην Δ.Ε Κάτω Ολύμπου η Παράταξη Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης του πρώην δημάρχου Κ. Κολλάτου τονίζει:

“Κατ’ επανάληψη εξηγήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως Δημοτική Αρχή οτι ,όσο διαρκεί η διέλευση των φορτηγών βαρέως
τύπου μέσα στο Μεριά στην Δ.Ε Κάτω Ολύμπου δεν θα προβαίνανε στο άναμμα των πυλώνων φωτισμού της συγκεκριμένης διασταύρωσης , γιατί απλά με αυτό τον τρόπο δηλώναμε την πλήρη συγκατάθεση μας στην κίνηση τους .
Όλοι θυμούνται την προσπάθεια που καταβάλαμε τόσο εμείς όσο και η Δημοτική Αρχή του τέως Δήμου Κάτω Ολύμπου για την αποτροπή της διέλευσης οχημάτων βαρέως τύπου .
Θυμίζουμε ακόμη ότι πολλοί από εμάς συρθήκαμε στις αίθουσες των δικαστηρίων επειδή υπερασπιστήκαμε την αποφόρτιση της συγκεκριμένης δημοτικής οδού .

Μετά και την οριστική διέλευση των οχημάτων μέσω των σηράγγων αφενός εξασφαλίστηκε οδική ασφάλεια των πολιτών και αφετέρου άρθηκαν αυτόματα οι επιφυλάξεις μας για την ηλεκτροδότηση της συγκεκριμένης διασταύρωσης .
Ωστόσο οι πυλώνες υπήρχαν και τοποθετήθηκαν πριν αρκετά χρόνια και καλώς έπραξε η νυν Δημοτική Αρχή για την ηλεκτροδότηση τους μετά και την άρση των επιφυλάξεων που αναφέρθηκαν .

Πάντως αφού τακτοποιούν όλες τις εκκρεμότητες ας ενδιαφερθούν και για την ολοκλήρωση των εργασιών της γέφυρας του Πηνειού που παραμένει κλειστή εδώ και ένα χρόνο περίπου κόβοντας την κυριολεξία τον Δήμο Τεμπών στην μέση και δημιουργώντας παράλληλα προβλήματα απομόνωσης στην ευρύτερη περιοχή”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ