ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ Π. ΓΟΥΛΑ

Μάλλον μπερδεύτηκαν ως προς τον ρόλο τους ορισμένοι, που ναι μεν διατηρούν θέσεις σε ΔΣ φορέα του δήμου Λαρισαίων, ωστόσο οι ρόλοι τους είναι απολύτως διακριτοί και δεν επιτρέπουν παρερμηνείες και- ας μας επιτραπεί- περίεργες τοποθετήσεις, που ξεπερνούν όρια και αρμοδιότητες που τους ανατέθηκαν.

Η περίπτωση αφορά στον επικεφαλής της παράταξης Πρωτοβουλία Αξιών Π. Γούλα, που όπως μαθαίνουμε σε πρόσφατη συνεδρίαση ΔΣ δεν περιορίστηκε στο να εκφράσει τις… καλλιτεχνικές του ανησυχίες μα έφτασε στο σημείο να αναρωτηθεί γιατί δεν μπορεί να αποφασίζει και για το κάστινγκ!!!!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για απίστευτο ατόπημα επικεφαλής παράταξης, όχι μόνον διότι ξεπερνά κατά πολύ τα όρια των αρμοδιοτήτων του όσο κυρίως γιατί προσβάλει τον ίδιο τον θεσμό των Διοικητικών Συμβουλίων και θίγει ευαίσθητους ρόλους επιχειρώντας να «καπελώσει» τους καλλιτεχνικά αρμόδιους και με θέση ευθύνης ανθρώπους ενός σημαντικότατου φορέα, που στην περίπτωσή μας δεν είναι άλλος από το Θεσσαλικό Θέατρο!

Είπαμε, καλές οι καλλιτεχνικές ανησυχίες, μα να υπάρχουν και όρια. Αλήθεια σε ποιο ακριβώς πλαίσιο, με ποια κριτήρια και κυρίως με ποιες γνώσεις και εμπειρία τέθηκε τέτοιο ζήτημα; Εκτός πια και αν στους κόλπους του δήμου κάποιοι θεωρούν εαυτόν συνεχιστή του αείμνηστου Κ. Κουν και διέλαθε της προσοχής μας το χάρισμα…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ