ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΕΛΛΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ κ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Επικοινωνία  με στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς σε ανώτατο επίπεδο, είχε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, έπειτα από την ενημέρωση που έλαβε από τους Δημάρχους Τυρνάβου και Τεμπών κκ. Γιάννη Κόκκουρα και Γιώργο Μανώλη, καθώς και από δημότες των δυο περιοχών, για την απόφαση της Τράπεζας να κλείσει τα υποκαταστήματά της σε Αμπελώνα και Συκούριο.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο, είχε παρέμβει ώστε να λειτουργήσει άμεσα το ATM και να μην κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα, επανέρχεται στο ζήτημα, λαμβάνοντας τη δέσμευση πως η απόφαση θα επανεξεταστεί το αμέσως προσεχές διάστημα στο εκτελεστικό συμβούλιο της Τράπεζας, όπου και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την τύχη των δύο υποκαταστημάτων.

«Δυο δυναμικές περιοχές, όπως ο Αμπελώνας και το Συκούριο, δικαιούνται τραπεζικής εξυπηρέτησης.Πόσο μάλλον εν μέσω πανδημίας, καθώς το κλείσιμο τραπεζικών υποκαταστημάτων θα ευνοήσει τον συγχρωτισμό και τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών.

Ευελπιστώ πως η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τους πολίτες, θα αναγνωρίσει το δίκαιο αίτημα των δύο κοινωνιών για συνέχιση της λειτουργίας των υποκαταστημάτων της σε Αμπελώνα και Συκούριο», τόνισε σε δηλώσεις του ο Λαρισαίος πολιτικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ