ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη να απευθύνει έκκληση στους πολίτες «να μην χαλαρώσουν», αλλά και να ανακοινώνει τη χορήγηση τάμπλετ σε μαθητές οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με το μορφή τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας.

«Το σύστημα Υγείας πιέζεται πολύ και οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε», τόνισε ο κ. Καλογιάννης, ενώ απαντώντας σε σχετική παρέμβαση της Ρ. Καραλαριώτου ενημέρωσε το σώμα πως υπάρχει απόφαση για τη χορήγηση τάμπλετ σε μαθητές που έχουν ανάγκη, τα οποία και θα μοιραστούν την περίοδο των Χριστουγέννων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου ή μέσω ΤΕΒΑ.

Όπως σημείωσε πάντως ο δήμαρχος Λαρισαίων τα χρήματα για τα τάμπλετ θα προκύψουν από τα ταμεία του δήμου, αφού «παρά το ότι υπάρχει σχετικό αίτημα για την κάλυψη των εξόδων της Τ.Α για τον κορωνοϊό δεν υπάρχουν κονδύλια από πλευράς υπουργείου Εσωτερικών».

«Δεν υπάρχουν χρήματα covid για την Τ.Α και το σχετικό αίτημα δεν έχει ικανοποιηθεί», υπογράμμισε κλείνοντας ο Απ. Καλογιάννης.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ