ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Ως μη έχοντας συναίσθηση του τί πραγματικά συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα που με πρόσχημα την πανδημία, μπαινοβγαίνει στον “γύψο” μην τυχόν και εμφανιστούν κάποιες αντίθετες φωνές και διαμαρτυρηθούν για τα όσα στραβά και ανάποδα συμβαίνουν κυρίως στον πολύπαθο χώρο της υγείας ή μήπως και αποτίσουν ελάχιστο φόρο τιμής σε ήρωες του λαού όπως οι εξεγερθέντες του Πολυτεχνείου ή όπως το αδικοχαμένο από τις σφαίρες του Κορκονέα 15χρονο παιδί ο Αλέξης Γρηγορόπουλος, εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Οταν με αφορμή την αποτρόπαια και βέβηλη πράξη ενός ΜΑΤατζή να διαλύσει τα λίγα λουλούδια που εναπόθεσε μία κυρία στο μνημείο για τον Γρηγορόπουλο και να τα σκορπίσει περιπαιχτικά στο δρόμο, ο υπεύθυνος δημόσιας τάξης του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σπίρτζης για να τον προβοκάρει του πρόσφερε μία παρόμοια ανθοδέσμη στη βουλή, ο υπουργός Προστασίας(;) του Πολίτη απάντησε ότι αυτός ήταν ένας αστυνομικός και οι άλλοι 4.999 έκαναν τη δουλειά τους.

Οχι κ. υπουργέ οι 4.999 που είπατε δεν έκαναν τη δουλειά τους.

Πρώτοι από όλους οι 5 – 6 που βρέθηκαν δίπλα στον απαράδεκτο ΜΑΤατζή και με τον τρόπο τους συμμετείχαν στην απαράδεκτη ενέργειά του, ο ένας δεχόμενος να διαλυθούν τα λουλούδια στην πλάτη του και οι υπόλοιποι παρακολουθώντας τον χωρίς να επέμβουν.

Κύριε υπουργέ δεν έκαναν τη δουλειά τους αυτοί που προσήγαγαν στην ασφάλεια ανήλικους και ανάπηρη κοπέλα, για το τεράστιο έγκλημα να βγουν στο δρόμο και τηρώντας αποστάσεις και όλα τα μέσα υγιεινής να τιμήσουν τον αδικοχαμένο Αλέξη.

Δεν έκαναν τη δουλειά τους όλοι αυτοί που εμπόδισαν τους φωτορεπόρτερς να κάνουν τη δουλειά τους απωθώντας τους με απαράδεκτο τρόπο.

Δεν έκαναν τη δουλειά τους αυτοί που συνέλαβαν δικηγόρους και πολίτες ή που προπηλάκισαν διαδηλωτές.

Και δυστυχώς δεν έκανε σωστά τη δουλειά του ο αρχηγός της ΕΛΑΣ που για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες εξέδωσε απόφαση απαγόρευσης των συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας και δημοκρατίας με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

Και φυσικά δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας εσείς κ. υπουργέ που ονειρεύεστε μία Ελλάδα σιδερόφρακτη, φοβική και χωρίς δικαίωμα στη διαμαρτυρία, βαφτίζοντας μπαχαλάκηδες όλους εκείνους που τολμούν να διαμαρτυρηθούν ή να διαδηλώσουν.

Προφανώς δεν κατανοείτε ότι με την εμμονή σας σε πρακτικές που λίγη σχέση έχουν με τη δημοκρατία καταρρακώνεται και το κύρος των χιλιάδων αστυνομικών που διακατέχονται από δημοκρατικά αισθήματα και είναι αναγκασμένοι να ακούσουν τις διαταγές σας και να εφαρμόσουν τις κατ΄εντολή της κυβέρνησης αποφάσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Δυστυχώς δεν κατανοείτε κ. Χρυσοχοΐδη ότι η κοινωνία θυμίζει σε πολλές περιπτώσεις τη χύτρα που αν δεν βρει τρόπο να αποβάλει τον ατμό εκρήγνυται.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ