ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ: ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ…

Μια σημαντική παροχή υπηρεσιών για την πόλη του Αμπελώνα που έρχεται να καλύψει το τεράστιο κενό που δημιουργήθηκε με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, και των εταιρειών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας προσφέρει από την αρχή της νέας χρονιάς το κατάστημα “Λόγω Τιμής” του κ. Αλέξη Κωτούλα στην οδό Θερμοπυλών, στο κέντρο της πόλης, στο οποίο με μεγάλη ευκολία μπορείτε να εξοφλείτε άμεσα και άνετα το σύνολο σχεδόν των λογαριασμών και των οφειλών σας προς το δημόσιο, την έκδοση καρτών κινητής τηλεφωνίας κ.λπ..

Στο γνωστό κατάστημα “λόγω τιμής” που δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου χαρτικών, απορρυπαντικών & ειδών οικιακής χρήσης και ταυτόχρονα λειτουργεί και ως πρακτορείο αθηναϊκού τύπου, από την αρχή του έτους  ήλθε και η δημιουργία σημείου εξόφλησης λογαριασμών σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς μέσω του συστήματος EASY PAY POINT.

Ο κ. Κωτούλας και οι συνεργάτες του σας εύχονται χρόνια πολλά και καλή χρονιά και ευελπιστούν να δώσουν μία σημαντική και αξιόπιστη λύση στο θέμα της εξόφλησης λογαριασμών στον Αμπελώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6981 403304 και 6972 819212.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ