ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών

Πολίτες του Τυρνάβου, κυρίως άτομα Τρίτης Ηλικίας, ήρθαν σε επαφή με τη “Δράση Πολιτών”, διατυπώνοντας το εύλογο αίτημα να λειτουργήσει ως Κέντρο Εμβολιασμού και το Κ.Υ Τυρνάβου.

Όπως είχα υποχρέωση εκ του θεσμικού μου ρόλου, και με δεδομενη την απουσία ενημέρωσης από την πλευρά του δημάρχου για το φλέγον αυτό θέμα, επικοινώνησα προσωπικά με τον Διευθυντή του Κ.Υ , κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι ο προγραμματισμός είναι να λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο στο Κ.Υ Τυρνάβου και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα στις αρχές Φεβρουαρίου, αναλόγως και της επάρκειας των εμβολίων.

Μάλιστα, ο κ. Αντωνόπουλος με ενημέρωσε ότι αποστέλλεται προσωπικό προς εκπαίδευση, έτσι ώστε να είναι έτοιμες οι τοπικές δομές υγείας γιά την υλοποίηση των εμβολιασμών , στη βάση του προαναφερόμενου χρονοδιαγράμματος.

Έτσι έχουν τα πράγματα και εμείς το μόνο που μπορούμε πλέον να κάνουμε είναι να ευχηθούμε την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ενεργοποίηση των τοπικών δομών υγείας στην διαχείριση της υπάρχουσας υγειονομικής κρίσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ