ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18-23/1 ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “ΚΑΡΕΛΑΣ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Και η εβδομάδα που ξεκινάει αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου είναι εβδομάδα προσφορών για το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο που συνεχίζει στους γνώριμους ρυθμούς που το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, ακολουθώντας την πολιτική των απίστευτων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 18/01 έως Σάββατο 23/01 είναι:
Μοσχάρι ψαχνό 7,39€/κιλό.
Μοσχάρι με κόκκαλο 4,99€/κιλό.
Μπον φίλε μόσχου 9,90€/κιλό.
Σνίτσελ μόσχου 6,99€/κιλό.
Μπριζόλες μόσχου 6,99€/κιλό.
Συκώτι μόσχου 3,99€/κιλό.
Κιμάς ανάμεικτος 5,49€/κιλό.
Χοιρινό  ψαχνό 3,99€/κιλό.
Πανσέτα χοιρινή 3,89€/κιλό.
Μπριζόλες χοιρινές κόντρα η καρέ 3,79€/κιλό.
Μπριζόλες λαιμού 3,39€/κιλό.
Κότσι χοιρινό 2,89€/κιλό.
Ψαρονέφρι χοιρινό 4,49€/κιλό.
Σπάλα χοιρινή με κόκαλο 3,19€/κιλό
Μπούτι χοιρινό με κόκκαλο 3,29€/κιλό
Σνίτσελ χοιρινό 4,39€/κιλό.
Αρνί γάλακτος ολόκληρο ή μισό 5,90€/κιλό .
Κατσίκι γάλακτος ολόκληρο ή μισό 5, 80€/κιλό.
Ζυγούρι μπροστινό ή Μπούτι  4,39€/κιλό.
Πρόβειος κιμάς 5,99€/κιλό.
Κοτόπουλο ολόκληρο 2,39€/κιλό.
Μπούτι κοτόπουλου 2,39€/κιλό.
Λουκάνικο χωριάτικο 3,49€/κιλό.
Αυτήν την εβδομάδα τα μοσχάρια είναι από το Διμήνι Βόλου. Τα χοιρινά εκτρέφονται σε σύγχρονες μονάδες στην περιοχή της Λάρισας με ειδική διατροφή πλούσια σε ωμέγα 3, καλά λιπαρά που καθιστούν το κρέας πλούσιο σε καλά λιπαρά και πολύ τρυφερό. Τα αρνιά είναι από τον Αγιο Γεώργιο Βόλου, τα πρόβατα από την Καρδίτσα και τα κατσίκια από το Πήλιο. Επιπλέον τα κοτόπουλα είναι Κακανούδη από τις Ν. Καρυές Λάρισας, Πίνδος και Αμβροσιάδη.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ