ΣΤΙΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Σε επίσκεψη των πληγεισών από το σεισμό περιοχών της Ελασσόνας και του Τυρνάβου προέβη το Σάββατο 27/03/2021 κλιμάκιο της  Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας αποτελούμενο από τους: Πρόεδρος  Εμπορικού Συλλόγου  Λάρισας και αντιπρόεδρος Θεσσαλίας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Τυρνάβου Κωνσταντίνος Πετμεζάς, Πρόεδρος Ελασσόνας Χριστίνας Σαμόλαδου και  εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Βάϊος Τέλλιος.

Σκοπός ήταν να βρεθούν κοντά στους ανθρώπους των περιοχών καταγράφοντας τα προβλήματα που δημιούργησαν οι αλλεπάλληλοι σεισμοί εστιάζοντας κυρίως στις ζημιές που προκλήθηκαν στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές ώστε να βρεθούν τρόποι στήριξής τους μέσω των συλλογικών οργάνων τους.

Έγινε προσπάθεια καταγραφής της πλειονότητας των επιχειρήσεων που επλήγησαν καθώς και προσδιορισμός του ύψους των καταστροφών που υπέστησαν.

Κύριο μέλημα όλων μας είναι η ουσιαστική στήριξη των ανθρώπων και των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα από τις καταστροφικές για την ζωή και την οικονομία συνέπειες από τις συνεχόμενες σεισμικές ακολουθίες.

Στόχος μας είναι να  δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις να επιστρέψουν το συντομότερο στην προ σεισμού καθημερινότητά τους.

Συμπαραστεκόμαστε στους κατοίκους και ευχαριστούμε θερμά  τους προέδρους που μας υποδέχθηκαν στα μέρη τους καθώς και τους Αντιδημάρχους κ. Κίμωνα Τσούρη και κ. Δραγατσίκη Ιωάννη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η σκέψη όλων μας είναι με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των συγκεκριμένων περιοχών και ευχόμαστε πραγματικά να επιστρέψουν γρήγορα στα σπίτια και στην εργασία τους.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com