ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Θ. ΓΡΕΠΟΥ

Ο πρώην κοινοτάρχης επανέρχεται ζητώντας εμβολιασμούς όλων των σεισμόπληκτων στο Δαμάσι

Από τις 20 Μαρτίου η επιστολή του πρώην κοινοτάρχη Δαμασίου Θεόδωρου Γρέπου προς τον πρωθυπουργό που δημοσίευσε το paidis.com και με την οποία ζητά να τρέξουν οι διαδικασίες για τη συνταξιοδότηση των πληγέντων που εδώ και μήνες έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους, ενώ με το ημερολόγιο να… τρέχει ουδείς φαίνεται πως ίδρωσε στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του paidis.com ο κ. Γρέπος μας έκανε γνωστό πως κανείς δεν απάντησε στο δικαιολογημένο αίτημα και φυσικά κανείς δεν μπήκε καν στον κόπο να τον ενημερώσει για την τύχη της επιστολής.

Καμία ανταπόκριση μέχρι ώρας στο δίκαιο και γεμάτο αγωνία αίτημα, απτόητος ωστόσο ο κ. Γρέπος επανέρχεται, αφού με δεύτερη επιστολή του θίγει και το καυτό ζήτημα των εμβολιασμών των σεισμόπληκτων τονίζοντας τα εξής:

“Κύριε πρωθυπουργέ της πατρίδας μου, Κυριάκο Μητσοτάκη,

καλησπέρα σας.

Όπως ήδη γνωρίζετε στις 3 Μαρτίου ο Εγκέλαδος χτύπησε με 6,3 R το Δαμάσι Τυρνάβου.

Έκτοτε το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων βρίσκεται στο γήπεδο του χωριού.

Από τις 3 Μαρτίου μέχρι σήμερα κόσμος πάει κι έρχεται στη δομή που έχει δημιουργηθεί για την στέγαση των κατοίκων.

Πλήθος ανθρώπων που μας φέρνουν την αλληλεγγύη τους και τους ευχαριστούμε πολύ, αλλά και Υπουργοί, γ. γραμματείς, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι.

Δεν γνωρίζω πόσοι και ποιοι σας έχουν ενημερώσει για το μεγάλο κίνδυνο που διατρέχουμε απ’ τον Covid 19.

Βρισκόμαστε στην 24η μέρα και ενώ πολλοί από τους “άρχοντες” μας έχουν ξεχάσει, εμείς ακόμα περιμένουμε να μας φέρουν τα εμβόλια !!!

Σας παρακαλώ κύριε Πρωθυπουργέ, πριν να είναι αργά, δώστε άμεσα εντολή για τον εμβολιασμό των σεισμόπληκτων κατοίκων της δομής στο Δαμάσι αλλά και των άλλων συνανθρώπων που μαζί με μας χτυπήθηκαν από τον Εγκέλαδο.

Σας ευχαριστώ κύριε Πρωθυπουργέ.

Γρέπος Θόδωρος κάτοικος Δαμασίου”.

Αναμένουμε…

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ