ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΘΥΜΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Κατερίνη με θύμα έναν 45χρονο κομμωτή, ο οποίος εντοπίστηκε καμένος, δεμένος πισθάγκωνα και με μία κουκούλα στο κεφάλι, πίσω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας. Συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας. Είχε προσαχθεί με άλλους δύο υπόπτους και τελικά ομολόγησε τι ακριβώς έκανε. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, πρόκειται για έναν 58χρονο από τον στενό κύκλο του θύματος. Ο 58χρονος ανέλαβε την ευθύνη αλλά δεν έχει εξηγήσει το κίνητρο και τους λόγους της δολοφονίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν οι δύο άνδρες είχαν διαφορές.

Ο εκτελεστής ήταν αποφασισμένος να αφαιρέσει με βάρβαρο τρόπο τη ζωή του 45χρονου και να μην του αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης. Δεν αποκλείεται, δε, να ήθελε να περάσει κάποιο συγκεκριμένο “μήνυμα”, κρίνοντας από τον τρόπο δράσης του. Μέχρι στιγμής, οι αρχές έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων, χωρίς κάποια απ’ αυτές να έχει μετατραπεί σε σύλληψη, ωστόσο, αυτό ενδέχεται να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή.

Το δύσκολο έργο της ταυτοποίησης έκαναν ο πατέρας του θύματος και ένας φίλος του, οι οποίοι τον αναγνώρισαν από τις παντόφλες και τα ρούχα του, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες. Τα ίχνη του 45χρονου κομμωτή είχαν χαθεί τα ίχνη και οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν από τη Δευτέρα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, που έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν τον χώρο προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της άγριας δολοφονίας.

“Θα τιμωρηθούν”

Η αδελφή του 45χρονου, με την οποία ζούσαν μαζί, μίλησε στο LIVE NEWS για τον χαμό του.

Από προχθές τον ψάχναμε, το τηλέφωνό του ήταν κλειστό, απενεργοποιημένο. Γενικά, δεν απομακρύνονταν πολύ, τώρα… και γι’ αυτό μας φάνηκε και παράξενο κιόλας που έλειπε τόσες ώρες, αλλά… υποθέσαμε ότι θα είναι κάπου, εδώ γύρω, σε κάποιον φίλο του… αλλά δεν φανταζόμασταν κάτι τέτοιο. Τον βρήκαν πίσω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας, καμένο, δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες, δεν μας άφησαν να τον δούμε… Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου. Θα τιμωρηθούν”, λέει η αδερφή του 45χρονου. Οι κάτοικοι της Κατερίνης είναι σοκαρισμένοι από την αγριότητα του εγκλήματος. Ο Χριστόδουλος Χριστοδουλής, ο ιδιοκτήτης του χωραφιού όπου βρέθηκε νεκρός ο 45χρονος, ενημερώθηκε σχετικά από την αστυνομία. “Ειδοποιήθηκα ότι βρέθηκε ένα πτώμα στο χωράφι μου. Φυσικά δεν είχα καμία ανάμειξη και καμία εικόνα του τι έγινε. Είναι σοκαριστικό, είναι άγριο έγκλημα, τον να τον κάψεις τον άλλον είναι ό,τι χειρότερο”, αναφέρει.

Οι πληροφορίες του mega αναφέρουν ότι ο 45χρονος είχε επιστρέψει στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό από την Αυστραλία. Μεταξύ άλλων, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στρέφονται σε πρόσωπα που γνώριζε το θύμα, που φέρεται να υπήρξε χρήστης ουσιών.

enikos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ