ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Tην Παρασκευή 30 Ιουλίου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ΕΣΠΑ 2020-2021 στο οποίο εντάσσονται μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων. Σε μια χρονιά δύσκολη, γεμάτη αγωνίες για την υγεία και την ασφάλεια μικρών και μεγάλων, η θερινή επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων πρόσφερε μια πληθώρα  χαρούμενων στιγμών στα παιδιά και τους παιδαγωγούς.

Το πρόγραμμα των δομών συνεχίστηκε με τις σταθερές και αγαπημένες δραστηριότητες (χορό, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, γυμναστική, αερόμπικ, σκάκι ρομποτική) και παράλληλα εμπλουτίστηκε με ποικίλες ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δράσεις. Κολύμπι στη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης, εκπαιδευτικά προγράμματα σε μουσεία της πόλης, επισκέψεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, πικ νικ και εκδρομές σε πάρκα της πόλης χάρισαν στα παιδιά απολαυστικές καλοκαιρινές στιγμές γνώσης, ξενοιασιάς και χαρούμενων αναμνήσεων.

Η ΔΗ.ΚΕ.Λ. ευχαριστεί θερμά: την Αντιδημαρχία Αθλητισμού για την υποστήριξη της δράσης στην Δημοτική Πισίνα Νεάπολης, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών – Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων – Μύλος του Παππά για την εκπαιδευτική ξενάγηση στο Μουσείο και την παροχή εκπαιδευτικού υλικού, τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας- Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού προγράμματος «Γίνε Εξερευνητής της Τέχνης»,  την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής – Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών δράσεων για την εκπαιδευτική δράση στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας για τη διάθεση επιλεγμένων ταινιών animation.

Μέσα στο καυτό ελληνικό καλοκαίρι καταφέραμε να μεταμορφώσουμε τις μέρες της εβδομάδας σε μέρες εξερευνήσεων, ανακαλύψεων, έμπνευσης και δημιουργικότητας και να υποστηρίξουμε για μια ακόμη φορά τα παιδιά και την ελληνική οικογένεια.

Υπενθυμίζουμε πως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που γίνεται ηλεκτρονικά στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr ) ολοκληρώνεται στις 8 Αυγούστου ( παράταση υποβολής) και το προσωπικό της ΔΗ.ΚΕ.Λ είναι στη διάθεση του κοινού για να βοηθήσει στη συμπλήρωση των αιτήσεων.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ και τη δωρεάν εγγραφή μέσω ΕΣΠΑ.

Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης Δήμου Λαρισαίων ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Ηπείρου 96 – 98,  τ. 2410 661-727 και 2410 663 085 καθημερινά, 8:00 – 15 :00

https://www.facebook.com/kdap.dimoslarissa/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ