ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΤ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΤΣΑΣ

Για άτομο που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κάνει λόγο ο δικηγόρος του

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο 54χρονος κατ’ ομολογία συζυγοκτόνος της Σωτηρίτσας ο οποίος πέρασε μαζί με τον δικηγόρο του το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Ο 54χρονος που με τη χρήση παλιού τύπου περίστροφου αφαίρεσε τη ζωή της 43χρονης εν διαστάσει συζύγου του ρίχνοντας εναντίον τις 8 σφαίρες εκ των οποίων οι 4 βρήκαν το στόχο τους, σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά στο paidis.com, αντιμετωπίζει αποδεδειγμένα και με επίσημες γνωματεύσεις ψυχιατρείων σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει αγωγή με αντιψυχασικά, αντικαταθλιπτικά και αντιμανιακά φάρμακα, ενώ πρόσφατα αντιμετώπισε κρίση και χρειάστηκε ιατρική συνδρομή.

Την ίδια ώρα τους αστυνομικούς απασχολεί και η ηχογράφηση από την πλευρά του κατ’ ομολογία συζυγοκτόνου της δολοφονίας και μάλιστα το ηχητικό ντοκουμέντο στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com και κατά την προανάκριση στην Δ.Α. Λάρισας ο 54χρονος δεν απαντούσε στις ερωτήσεις των αστυνομικούς μιλώντας περί ανέμων και υδάτων. Από την πλευρά του ο δικηγόρος του σχολιάζοντας τη φράση που του αποδίδεται ότι “έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές στη Μάνη” σημείωσε ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Μάνη και αν είπε κάτι τέτοιο βρισκόταν σε σύγχυση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ