ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Οι ενέργειές μας δείχνουν τις αξίες μας….
Η αυλή κάθε σχολείου αποτελεί βασικό συμπλήρωμα της σχολικής δομής, καθώς σ’ αυτή λαμβάνουν χώρα αρκετές από τις δραστηριότητες των παιδιών μας.

Για να πραγματοποιηθεί όμως κάθε απρόσκοπτη χρήση του αύλειου χώρου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατάλληλη διαμόρφωσή της αλλά και συντήρηση της, έτσι ώστε οι μαθητές να αισθάνονται άνετα ευχάριστα και ξεκούραστα στο χώρο αυτό.

Εκτιμώντας, τη σημερινή εικόνα του αύλειου χώρου του 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου, η διοίκηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, δηλώνει ικανοποιημένη και ευχαριστεί για την ουσιαστική συμβολή αυτών οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά ο καθένας με τον τρόπο του.

Ευχαριστεί τον πρώην αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και Πολεοδομίας και νυν πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιώργο Σακούτσιο για τη χορηγία των χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν στο βάψιμο των κιγκλιδωμάτων της αυλής, το Δήμο Τυρνάβου για την σταθερή άρδευση του πρασίνου, τον κ. Αλέξη Τσάλτα για τη διαμόρφωση της αμμοδόχου της αυλής και τους κ.Κ. Λόνα Δ. και Γεωργάκη Δ. για την πολύτιμη βοήθειά τους σε μικρο – επισκευές στον αύλειο χώρο.

Το Δ. Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Νηπ/γείου Τυρνάβου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com