ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση της Κίνησης Υποστηρικτών Γιώργου Παπανδρέου Νομού Λάρισας

Φίλες και φίλοι
Την πρώτη Κυριακή των εκλογών, οι 270.000 ψηφοφόροι έδωσαν στο Κίνημά μας ισχυρή εντολή να ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς.
Αυτή την Κυριακή, καμία ψήφος δεν περισσεύει.

Όλοι μαζί καλούμαστε να επιλέξουμε τον ηγέτη που θα κόψει τον γόρδιο δεσμό του «λειψού» δικομματισμού με τον πελατειασμό, τη γραφειοκρατία, τη συντήρηση, τον λαϊκισμό.

Με τη ψήφο μας επιλέγουμε τον Γιώργο Παπανδρέου για να αντιπαρατεθεί στα ίσα, μέσα στη Βουλή, με τους κυρίους Μητσοτάκη και Τσίπρα, αναδεικνύοντας μία εναλλακτική, πειστική πρόταση διακυβέρνησης.

Η μάχη θα δοθεί, όμως, και στην κοινωνία, η οποία ασφυκτιά υπό το βάρος των μεγάλων αδιεξόδων. Η παράταξή μας βρέθηκε, διαχρονικά, στη σωστή πλευρά της ιστορίας, προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον, τη διαφάνεια, τη δημόσια λογοδοσία, ενώ άλλες πολιτικές δυνάμεις ενέδωσαν στον λαϊκισμό και την ημετεροκρατία.

Η προοδευτική, δημοκρατική μας παράδοση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να αμφισβητηθεί.

Η ψήφο μας, αυτή την Κυριακή, θα κρίνει εάν θα μπορέσουμε να εκφράσουμε την πλατιά λαϊκή μας βάση, υπηρετώντας τις παραδοσιακές αρχές και αξίες του Κινήματος ή εάν θα κινδυνέψουμε να ολισθήσουμε σε παλαιοκομματικές πρακτικές, που πλήγωσαν τον κόσμο μας και αλλοίωσαν την ιδεολογική μας ταυτότητα.

Αυτό είναι το διακύβευμα του δευτέρου γύρου των εκλογών.

Για μας η απάντηση είναι ξεκάθαρη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο θεματοφύλακας των αρχών μας, ο αρχηγός που εγγυάται την πολιτική αυτονομία και την εκλογική μας διεύρυνση, ένα ανοιχτό, μαζικό, συμμετοχικό κόμμα με ελκυστικές θέσεις, οι οποίες απαντούν στις προκλήσεις της εποχής.

Το Κίνημά μας δεν πρέπει να μπει σε κοστούμια που έχουν ράψει άλλοι για μας, δε μπορεί να αρκεστούμε σε ρόλο βολικού συμπληρώματος ή χρυσής εφεδρείας. Δεν μας ταιριάζει τέτοια θεώρηση, η ιστορία μας υπερβαίνει κομματικούς μηχανισμούς και στεγανά.

Φίλες και φίλοι

Αυτή την Κυριακή, με οδηγό τους αγώνες μας και με την ψήφο μας στον Γιώργο Παπανδρέου πάμε μπροστά, πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ