ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Άρχισαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Τεμπών με το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δένδρων. Η αρχή έγινε με το άναμμα του δένδρου στο Συκούριο. Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου Συκουρίου, οι μαθητές της μουσικής σχολής τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα υπό την επίβλεψη του διευθυντή της σχολής κ. Χρήστου Κτιστάκη και των καθηγητών.

Στην εκδήλωση, σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο dήμαρχος Γιώργος Μανώλης όπου, μεταξύ άλλων, εξήρε την προσπάθεια όλων, καθηγητών γονέων και παιδιών, σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο να διατηρηθεί η μουσική σχολή αλλά και η φιλαρμονική του δήμου σε υψηλά επίπεδα, ώστε να συνεχίσουν να μας προσφέρουν ευχάριστες μουσικές στιγμές.

Στη συνέχεια, παρά την καταρρακτώδη βροχή που επικρατούσε, ακολούθησε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Θέμιδος του χωριού υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του δήμου.

Στις εκδηλώσεις, παραβρέθηκαν ακόμη, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Χρήστος Κρικώνης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζήσης Γκανάτσιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, τα μέλη της κοινότητας Συκουρίου κα Τίνα Μαργαρίτη και κ. Γιώργος Καλότυχος, ανταλλάσσοντας ευχές με τους παρευρισκόμενους κατοίκους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ