ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο συγκρότημα Γαιόπολις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην πόλη της Λάρισας. Συγκεκριμένα, υλοποιούνται οι εργασίες για την ανακαίνιση του Κτιρίου αθλητικών δραστηριοτήτων και οι χωματουργικές εργασίες για τη δημιουργία των υπόβαθρων του γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,3 εκατομμύριο ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει ακόμη ανακαίνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου και την ανακατασκευή των γηπέδων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης.

«Ένα σημαντικό έργο που συμβάλλει στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο συγκρότημα Γαιόπολις ξεκίνησε» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήση Μαμούρη και τις τεχνικές μας υπηρεσίες κάνουμε υπέρβαση με θετικό αποτύπωμα στον αθλητισμό. Η Λάρισας αποκτά σύντομα ένα αθλητικό κέντρο που έχει ανάγκη η πόλη και οι φοιτητές. Αναβαθμίζουμε τον φοιτητικό αθλητισμό και γενικότερα τον αθλητισμό στη Θεσσαλία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.