ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Τη γέννηση του Χριστού και το χριστουγεννιάτικο έθιμο αποτύπωσαν οι μαθητές του σχολείου μας σε μια ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα με θρησκευτικούς ύμνους, τραγούδια, δρώμενα και ποιήματα. Η φιλόλογος Φράγγου Νικολέτα αναφέρθηκε στο ιστορικό γεγονός της γέννησης του θεανθρώπου. Ο εκπαιδευτικός του σχολείου Τζηκούλης Δημήτρης είχε τη γενική επιμέλεια της γιορτής με συνεργάτες τη Ζωή Πλιάκα, τον μουσικό του σχολείου Γρηγορίου Ιωάννη και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, η Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης κ. Βασιλική Ζιάκα, ο Δ/ντης Δ/θμιας Εκπ/σης κ. Ζέρβας Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δεληγιάννης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Απρίλης Ευστάθιος συγχάρηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς για την εξαίρετη παρουσίαση της γιορτής.

Η Δ/ντρια, οι εκπαιδευτικοί, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και οι μαθητές του σχολείου ευχαριστούν τους εκλεκτούς καλεσμένους που με την παρουσία τους πρόσφεραν αγάπη και χαρά στους μαθητές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com