“KINDER ΕΚΠΛΗΞΗ” ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με χιουμοριστική διάθεση εμφανίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Στέλιος Τσικριτσής, ο οποίος με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο δήμαρχος στη δημοτική σύμβουλο της παράταξης για την τύχη του Κτηνιατρείου που επρόκειτο να κάνει ο δήμος στο χώρο των παλιών σφαγείων του Αμπελώνα, το οποίο παραπέμπεται στις καλένδες αντέδρασε σκωπτικά.

Πιο συγκεκριμένα όταν ο κ. Τσικριτσής άκουσε τον δήμαρχο να λέει ότι δεν θα γίνει το κτηνιατρείο και ότι τα χρήματα που είχαν δεσμευθεί (20.000 €)θα δοθούν για τη σύνταξη μελέτης για την κατασκευή Κυνοκομείου με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αν. Τρίτσης” χωρίς να είναι σε θέση να πει ούτε πότε ούτε και πόσο θα κοστίσει το κυνοκομείου, απάντησε αφοπλιστικά:

“Εσείς δήμαρχε δεν είστε δημοτική αρχή είστε Kinder έκπληξη”…

Σε άλλο σημείο της συζήτησης με αφορμή την απώλεια της ονομασίας τσίπουρο για το προϊόν που παράγουν εδώ και αιώνες οι αμβυκούχοι, ο κ. Τσικριτσής άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή για την αδράνειά της στο συγκεκριμένο θέμα, άκουσε με έκπληξη τον δήμαρχο να του απαντά ότι περίμενε ενημέρωση από τον ίδιο αφού ο πατέρας του είναι πρόεδρος των αμβυκούχων.

“Κύριε δήμαρχε έχετε σε θέση αντιδημάρχου μέλος του δ.σ. των αμβυκούχων, από εμένα περιμένατε ενημέρωση επειδή είναι ο πατέρας μου πρόεδρος στο σύλλογο. Μάλλον μετατρέπετε το δ.σ. σε επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Οικογενειακές Ιστορίες””, ξαναχτύπησε ο κ. Τσικριτσής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ