ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – ΓΟΝΕΙΣ – ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 25ου Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Πρωτοβουλία για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πήραν ο σύλλογος εκπαιδευτικών του 25ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας σε συνεργασία με τους μαθητές και το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Η πρωτοβουλία αυτή ήταν μια πράξη αλληλεγγύης ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών, με στόχο να μη μείνει κανένας συνάνθρωπός μας μόνος του αυτές τις Άγιες μέρες,
εξασφαλίζοντας ένα ζεστό και πλήρες χριστουγεννιάτικο τραπέζι στις δεκάδες οικογένειες, που σήμερα δοκιμάζονται, αδυνατώντας να καλύψουν έστω και τα στοιχειώδη.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων,
στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά και στον Ιερό Ναό των Αγίων και Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Λάρισα.

Στην παράδοση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης παρευρέθησαν ο διευθυντής του Σχολείου κ. Τσιτώτας Κωνσταντίνος, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κα. Τασιάκου Δερματούδη Λία και η αντιπρόεδρος Παπουτσάκη Ιωάννα, ενώ η παραλαβή έγινε από τα στελέχη των αντίστοιχων Δομών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ