ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΛΑΝΤΕΝ ΜΠΟΖΟΒΙΤΣ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Μλάντεν Μπόζοβιτς αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του πυροβολώντας τον εαυτό του δύο φορές. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ της πατρίδας του, η μία σφαίρα καρφώθηκε στο στήθος και η άλλη στο μηρό του. Ευτυχώς για τον Μαυροβούνιο, πρώην γκολκίπερ της ΑΕΛ, τα τραύματα δεν ήταν θανάσιμα και άνθρωποι της οικογένειάς του τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας Μπόζοβιτς, ο 37χρονος τερματοφύλακας, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο Μπόζοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται ακόμη στη Ζέτα απ’ το Μαυροβούνιο, πέρασε απ’ το ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18 έχοντας αγωνιστεί 27 φορές με τη φανέλα της ΑΕΛ, ενώ έχει αγωνιστεί 42 φορές με τη φανέλα της Εθνική Μαυροβουνίου.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Μπόζοβιτς

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι, με πλήρη κατανόηση της ανησυχίας σας για την τρέχουσα κατάσταση του Μλάντεν, σας παρακαλούμε να μας δώσετε ιδιωτικότητα σε αυτές τις, καθόλου εύκολες στιγμές, για να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη και αγχωτική κατάσταση στον οικογενειακό κύκλο.

Ο Μλάντεν βρίσκεται στο KBC του Μαυροβουνίου, όπου θα του παρασχεθεί επαρκής ιατρική περίθαλψη και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Θα σας παρακαλούσαμε να μην δημοσιεύετε ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν είναι ακριβείς και μας δημιουργούν τεράστια πίεση και θλίψη ως οικογένεια.

Ευχαριστoύμε για την κατανόηση!

Η οικογένεια Μπόζοβιτς»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ