Ο Γ. ΗΛΙΟΥΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας του ο Πρόεδρος της «Πατριωτικής Ενώσεως – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου», επισκέφθηκε την Κυριακή, 5 Ιουνίου την πόλη της Λάρισας. Είχε επαφές με συλλογικότητες της περιοχής και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός. Το απόγευμα πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη και φίλους του κόμματος όπου συζητήθηκαν οργανωτικά και πολιτικά ζητήματα.

Σημειώνεται πως η Πατριωτική Ένωση θα ξεκινήσει να λειτουργεί γραφείο σε κεντρικό σημείο της πόλεως, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν έως τέλη του μηνός, όπου ταυτόχρονα θα ανακοινωθούν και οι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές.

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο της επίσκεψης ανακοινώθηκε ότι ο κ. Γιάννης Ηλιούδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στο νομό Λάρισας.

Ο Γιάννης Νικ. Ηλιούδης είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής ΑΠΘ και διδάκτωρ Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει υπηρετήσει ως φιλόλογος σε Γυμνάσια και Λύκεια του ν. Λάρισας. Διετέλεσε προϊστάμενος των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ν. Λάρισας), σύμβουλος Φιλολόγων Τρικάλων, Μαγνησίας και Λάρισας, μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων και Νομαρχιακών Επιτροπών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Έλαβε μέρος με ανακοίνωση σε τοπικά, πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και δημοσίευσε άρθρα και μελέτες σε εφημερίδες και περιοδικά. Δίδαξε επί πλέον στη Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Τμήμα Φιλολογίας του ΔΠΘ, όπου εξελέγη ομόφωνα επίκουρος καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας. Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ