LARISSA FOOD FEST: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!

Το…γαϊτανάκι της γεύσης και της διασκέδασης,που όλοι περίμεναν μετά από δύο χρόνια πανδημίας αρχίζει να χορεύει στους ρυθμούς του LARISSA FOOD FEST.

Το πρώτο γαστρονομικό Φεστιβάλ στη Λάρισα είναι πλέον γεγονός!Η καρδιά του θα χτυπήσει δυνατά στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης και θα τα έχει όλα!

Οι ψησταριές θα…πάρουν παραδοσιακά φωτιά για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς, η μουσική σκηνή θα ξεσηκώσει ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Οι πόρτες του θα ανοίξουν την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 18.30.Με άφθονο φαγητό που θα προσφέρουν οι μεγαλύτεροι γνώστες της Θεσσαλικής γεύσης. Η όρεξη θα ανοίξει ακόμη πιο πολύ όταν ηχήσει το κλαρίνο του Νίκου Φιλιππίδη και η μαγική φωνή του Αντώνη Κυρίτση!

Ο χορός θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ….κρατήστε όμως δυνάμεις γιατί τη σκυτάλη παίρνει στο Σάββατο 11 Ιουνίου ο καταξιωμένος τραγουδιστής και αγαπημένος όλων μας Χρήστος Δάντης, όπου θα μας ταξιδέψει σε αγαπημένες εποχές των νεανικών μας χρόνων και θα μας ενθουσιάσει με τις νέες του επιτυχίες.Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 20.00 ο καλλιτέχνης της καρδιάς μας Νίκος Νταλάκας.

https://fb.watch/dxtRWCMMCr/

Το LARISSA FOOD FESTIVAL όμως δεν τελειώνει εδώ….Σας υπόσχεται μία ακόμη συγκλονιστική βραδιά με τους “Μουσικούς του δρόμου” να τα δίνουν όλα την Κυριακή 12 Ιουνίου στη μουσική σκηνή.

Το πρώτο γευστικό…χωριό της Λάρισας θα έχει 25 περίπτερα εκθετών τοποθετημένα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό, και η δράση τους θα είναι Covid Free.

Η Λάρισα αγαπά τη γεύση, λατρεύει την παράδοση, ενώνεται για να ενισχύσει τον τουρισμό!

Το Επιμελητήριο Λάρισας, ο Δήμος Λαρισαίων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό του Δήμου Βελιγραδίου, του Δήμου Niss και του Δήμου Λέσκοβατς (ο οποίος πραγματοποιεί από το 2019, στη Σερβία, την αντίστοιχη εκδήλωση με αριθμό επισκεπτών πάνω από 600.000 άτομα) διοργανώνουν την Οικονομική – Τουριστική εκδήλωση LARISSA FOODFEST.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας και σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις η είσοδος θα είναι Δωρεάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ