ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΔΕΝΔΡΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ – Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Δύο σημαντικά θέματα για τις αντίστοιχες τοπικές κοινωνίες ανέδειξε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στέλιος Ροντούλης και έχουν να κάνουν με το δημοτικό σχολείο Δένδρων – Πλατανουλίων και το λογαριασμό υπέρ των σεισμόπληκτων του Δαμασίου.

Ο κ. Ροντούλης με δεδομένη από τη μία την απόφαση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, να ζητήσει την κατασκευή ενιαίου σύγχρονου διδακτηρίου για τα παιδιά των δύο χωριών και από την άλλη την πρόθεση του δημάρχου να ζητήσει την κατασκευή δύο τριθέσιων διδακτηρίων ζήτησε από το δήμαρχο να εναρμονιστεί με την τοπική κοινωνία και να προωθήσει το αίτημά της προβάλλονται και παιδαγωγικούς λόγους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αλλά για μια ακόμη φορά συνάντησαν την αντίθεση του δημάρχου που επέμενε στα δύο διδακτήρια, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό και το ενδεχόμενο να δούμε να επισκευάζονται από τη ΔΕΗ τα υπάρχοντα διδακτήρια αντί να προχωρήσουμε στην ανέγερση καινούργιων, αφού όπως σημείωσε τα διδακτήρια δεν είναι προς κατεδάφιση αλλά προς επισκευή σύμφωνα με τους μηχανικούς που έκαναν την αυτοψία.

Κόντρα υπήρξε και για τον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί υπέρ των σεισμόπληκτων, αφού ο κ. Ροντούλης ζήτησε κάποια από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν να δοθούν σε εκείνες τις οικογένειες που αδικήθηκαν και δεν πήραν ενίσχυση για οικοσκευή, πρόταση με την οποία συμφώνησαν και άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ενώ αντίθετα ο δήμαρχος απαντώντας στο συγκεκριμένο αίτημα σημείωσε ότι δεν υπήρξε καμία αδικία και κάποιοι δεν πήραν χρήματα όχι επειδή έγινε λάθος αλλά επειδή η επιτροπή των υπαλλήλων που έκανε τις αυτοψίες έκρινε ότι δεν δικαιούνταν.

Αναφορικά με τα χρήματα του λογαριασμού σημείωσε ότι ανήκουν σε όλους τους σεισμόπληκτους και ότι μέχρι σήμερα χρησιμοποιήθηκαν κάποια για την προμήθεια χημικών τουαλετών στον καταυλισμό.

Η νέα του αναφορά στους υπαλλήλους ξεσήκωσε και πάλι αντιδράσεις με την αντιπολίτευση να μιλά για μια ακόμη φορά για στοχοποίηση των υπαλλήλων από τον δήμαρχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ