ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ: ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πετυχημένη και μαζική η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος απανταχού Σκαμνιωτών στον ξενώνα “Olympus Lodge”

Με κύρια χαρακτηριστικά την καλή διάθεση και το κέφι που απογείωσε το υπέροχο παραδοσιακό μουσικό συγκρότημα «Ματζούνια», πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου το ετήσιο αντάμωμα των απανταχού Σκαμνιωτών που διοργανώνει ο σύλλογος των απανταχού Σκαμνιωτών “Ο Ολυμπος”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας Γιώργος Κατσιούρας, ο πρόεδρος της κοινότητας Κωνσταντίνος Μωραΐτης, που απηύθυναν χαιρετισμό, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Λαρισαίων και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ακης Νασιώκας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων που έχουν καταγωγή από το Σκαμνιά και πλήθος Σκαμνιωτών.

Ηταν ένα αντάμωμα χαράς, ξεγνοιασιάς κι ευκαιρίας συνάντησης, επαφής με την ορεινή φύση, το λαϊκό πολιτισμό και τη λαμπερή καθαρότητα της ποιοτικής επανεκτέλεσης δημοτικών τραγουδιών, όπως ανέφερε και η διοίκηση του συλλόγου στο κάλεσμά της.

Καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση η πρόεδρος του συλλόγου Τούλα Μουγδή, αφού ευχήθηκε σε όλους να περάσουν μία όμορφη βραδιά, τους ζήτησε να στηρίζουν το σύλλογο ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί και στο μέλλον πετυχημένες εκδηλώσεις.

Η βραδιά κύλησε με πολύ μουσική και χορό με την ορχήστρα που αποτελούσαν οι Δάφνη Παπαστρατή-κλαρίνο, φωνή, Θάνος Γεωργόπουλος-βιολί, φωνή, Δημήτρης Αθανασόπουλος-λαούτο, φωνή και Κατερίνα Ελευθερίου-κρουστά, φωνή να ερμηνεύει μελωδίες βασισμένες σε παραδοσιακούς σκοπούς, σε διφωνίες, αντιφωνίες και πολυφωνίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ