ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής, δημοτικών συμβούλων Λάρισας και Τυρνάβου, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της φετινής γιορτής κρασιού Αμπελώνα που διοργανώνεται ύστερα από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας.

Στη σημερινή πρώτη ημέρα της γιορτής χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Β. Πινακάς και ο δήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κόκουρας που στάθηκαν στη σημασία της εκδήλωσης που έχει να κάνει με την ανάδειξη του σταφυλιού και του κρασιού που αποτελούν δύο εμβληματικά προϊόντα της περιοχής.

Στο χώρο της γιορτής υπήρχε περίπτερο που μοίραζε κρασί στους επισκέπτες ενώ τα προϊόντα τους παρουσίασαν ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, το οινοποιείο Δημητρίου Μίγα και το οινοποιείο Κατσάρου.

Μεταξύ άλλων στα σημερινά εγκαίνια ήταν παρόντες πέραν των κ.κ. Κόκουρα και ΠΙνακά, ο πρόεδρος του δ.σ. Γ. Σακούτσιος, οι αντιδήμαρχοι Λ. Μανδηλάς, Χ. Κατσαρός, Κ. Χρυσοβέργης και Β. Τσαπραλή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Αμάρι και Δ. Ζώης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λαρισαίων Ρ. Καραλαριώτου, Π. Γούλας και Ακ. Νασιώκας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Περισσότερα για τη γιορτή κρασιού σε νεότερο ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ