ΤΥΡΝΑΒΟΣ: ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ – ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Η Κ. ΛΟΥΛΕ

Λύση στο πρόβλημα επαγγελματιών και κατοίκων των οδών Κ. Λουλέ και Εθνικής Ανεξαρτησίας  που από την Παρασκευή λόγω της κατάρρευσης της στέγης του διατηρητέου στην κεντρική πλατεία της πόλης βρισκόταν αποκλεισμένοι αφού για λόγους ασφαλείας οι 2 οδοί είχαν κλείσει για την κυκλοφορία, δρομολογούν άμεσα το Α.Τ. και ο δήμος Τυρνάβου, προχωρώντας στο άνοιγμα της οδού Εθνικής Ανεξαρτησίας με όνο περιορισμό τον περιορισμό του δρόμου στο κομμάτι που βρίσκεται το κτίριο και στον χαρακτηρισμό ως διπλής κατεύθυνσης της οδού Κ. Λουλέ στο μήκος από το ύψος του Αγίου Γεδεών μέχρι και τα όρια του κτιρίου, με παράλληλη σήμανση για αδιέξοδο.

Οπως αναφέρουν στο paidis.com καλά πληροφορημένες πηγές αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας η έκδοση απόφασης για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ώστε να αρθεί η απομόνωση στην οποία βρίσκονται κάτοικοι και επαγγελματίες στις δύο οδούς.

Παράλληλα ο δήμος Τυρνάβου πιέζει για να εκδοθεί άδεια κατεδάφισης του κτιρίου και για αυτόν το σκοπό ο δήμαρχος Γ. Κόκουρας βρέθηκε σήμερα στην Εισαγγελία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ