ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 43ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ

Βίωσε το απόλυτο μαρτύριο βίας στο σπίτι από τον πρώην σύζυγό της και ωστόσο δεν μίλησε, καθώς έχει αποκτήσει μαζί του ανήλικο παιδί. Επεσε θύμα βιασμού και σιώπησε πιστεύοντας ότι έτσι θα εξομαλυνόταν η κατάσταση. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε τέσσερις μέρες από την κόλαση που πέρασε να επιστρέψει ο εφιάλτης και αυτή τη φορά ο πρώην σύζυγος να φαίνεται αποφασισμένος για ακόμη χειρότερα, όταν την επισκέφτηκε στο σπίτι.

Απερίγραπτο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με θύμα 43χρονη υπήκοο Αλβανίας σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι στη Σκιάθο. Η γυναίκα, η οποία προφανώς φοβισμένη δεν ανέφερε στις αρχές τα αλλεπάλληλα περιστατικά κακοποίησης που είχε στο σπίτι, καλούσε τρομαγμένη την Αστυνομία. Με τρεμάμενη φωνή ζητούσε απελπισμένα βοήθεια. Τρομαγμένη έλυνε τη σιωπή της και αποκάλυπτε τη φρίκη που είχε βιώσει.

Στις 26 Αυγούστου ο 45χρονος πρώην σύζυγός της την επισκέφτηκε στο σπίτι και παρά τη θέλησή της την εξανάγκασε σε συνουσία με απειλές και ωμή βία. Επεσε από πάνω της και τη βίασε. Ολοκλήρωσε κατά φύση συνουσία μαζί της ενώ δεν είχε τη συναίνεσή της, αντιστεκόταν και του φώναζε να σταματήσει! Επιπλέον, προχθές Τρίτη την επισκέφτηκε στο σπίτι και την προξένησε ανείπωτο φόβο και τρόμο.

«Βγες έξω», φώναζε εξυβρίζοντάς την παράλληλα ο πατέρας του παιδιού της από την Αλβανία. «Βγες έξω, θα σε σκοτώσω, θα σε γ……..», απειλούσε ο πρώην σύζυγος με τον οποίο έχει ένα παιδάκι ηλικίας μόλις εφτά ετών.

Σε λίγη ώρα από την καταγγελία – σοκ ο δράστης οδηγούταν με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και χθες παραπεμπόταν για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Η 43χρονη όμως δεν κατάφερε να είναι παρούσα.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 7 Σεπτεμβρίου με τον όρο ο κατηγορούμενος να μην πλησιάζει την παθούσα σε μικρότερο απόσταση των 100 μέτρων. Ο 45χρονος κρατήθηκε στη συνέχεια και σε βάρος διατάχθηκε διοικητική απέλαση.

Παράλληλα η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον καταγγελλόμενο βιασμό. Στο πλαίσιο αυτό η παθούσα θα εξεταστεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, τα ιατρικά έγγραφα της εξέτασης και κάθε άλλο ιατρικό πιστοποιητικό θα επισυναφθούν στη δικογραφία της υπόθεσης, θα ληφθούν καταθέσεις από προτεινόμενους από την ίδια μάρτυρες και από την 43χρονη και ο 45χρονος θα κληθεί σε απολογία.

Επισημαίνεται πως ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα. Αρνείται τον καταγγελλόμενο βιασμό. Ισχυρίζεται ότι υπήρξε συνουσία αλλά με τη συναίνεσή της. Σχετικά με το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, λέει πως υπήρξε απλώς ένταση. Ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η πρώην σύζυγός του προχώρησε σε αυτήν την καταγγελία.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός ότι το ζευγάρι είναι χωρισμένο εδώ και τέσσερα χρόνια.

taxydromos.gr – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ