ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Η ΔΕΕΠ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε νέο κύκλο επικοινωνίας και συνεργασίας με τους φορείς και την κοινωνία του νομού.
Στόχος είναι η αμφίδρομη ενημέρωση που θα βοηθήσει στην ανάδειξη αστοχιών αλλά και στη σύνθεση σκέψεων και προτάσεων που θα συμβάλλουν σε βελτιώσεις ή λύσεις .

Η αρχή έγινε χθες με γεύμα στο οποίο συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΤΕΕ Νίκος Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος του ΟΕΕ Θεσσαλίας Ηλίας Κουτσιμπογιώργος , ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Γιώργος Ρουπακιάς, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Παπαλέξης, ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Ντίνος Γιαννακοπουλος, ο πρόεδρος του Γεωπονικού συλλόγου Κώστας Γιαννακός, ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Βασίλης Μανδηλάς, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Μιχάλης Σακελλαρίου.

Από τη ΔΕΕΠ συμμετείχαν ο Γραμματέας Γιώργος Θώδας, ο Υπεύθυνος επικοινωνίας & στρ. σχεδιασμού Γιώργος Γουμενόπουλος και ο πρόεδρος Ηλιας Αλ. Σουφλιάς που είχε την ευθύνη του συντονισμού.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις εκπροσώπων της ΔΕΕΠ Λάρισας με εκπροσώπους, επιστημονικών, επαγγελματικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών φορέων και ομάδων σε όλο το νομό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ