Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Χρ. Κέλλας από τη Βουλή για τα 48 χρόνια της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί τα συμφέροντα του έθνους πέρα και πάνω από πολιτικές ετικέτες, ενώνοντας την ελληνική κοινωνία, με γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας.

48 χρόνια μετά την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, οι αρχές και οι αξίες της παράταξής μας παραμένουν θεμελιώδεις για την πορεία της πατρίδας μας στον πυρήνα της ενωμένης Ευρώπης και στο σύγχρονο διεθνές σύστημα.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για τη συμπλήρωση 48 ετών από την ίδρυση της ΝΔ, εξερχόμενος από την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, μετά το πέρας της ομιλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, προσθέτοντας:

«39 μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει πολλά βήματα μπροστά, αντιμετωπίζοντας παγκόσμιες προκλήσεις. Παρά τις υγειονομικές και δημοσιονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ενισχύσαμε την κοινωνική συνοχή λαμβάνοντας μέτρα στήριξης των ευάλωτων και ξεπεράσαμε τη διεθνή ύφεση καταγράφοντας υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Μειώσαμε σημαντικά την ανεργία σε σχέση με το 2019 και προσελκύσαμε στρατηγικές επενδύσεις, βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας και αυξάνοντας την παραγωγικότητα και τις εξαγωγές.

Εγκαθιδρύσαμε ψηφιακή διακυβέρνηση, που έχει αλλάξει θεαματικά την καθημερινότητα των πολιτών, απλουστεύοντας τις συναλλαγές τους με το κράτος και καθιστώντας τη δημόσια διοίκηση πιο αποτελεσματική.

Παράλληλα, μεριμνήσαμε για την αμυντική θωράκιση της χώρας με σύγχρονα υπερόπλα, αυξάνοντας την ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων και “σφραγίζοντας” τα σύνορά μας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Η Ελλάδα του 2022 συνιστά πυλώνα σταθερότητας, ασφάλειας και δημοκρατίας για τον κόσμο, προασπίζοντας το διεθνές δίκαιο και πρωταγωνιστώντας στις περιφερειακές εξελίξεις.

Προχωράμε αταλάντευτα μπροστά με όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, με την πατρίδα μας να βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Χρόνια πολλά, Νέα Δημοκρατία!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ