ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΖΥΓΙΑ…

Τις θέσεις του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ για τον πρωτογενή τομέα και οι προτάσεις για την λύση των προβλημάτων των αγροτών θα παρουσιάσουν σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Ν.Ε. Λάρισας του κόμματος και η θεματική οργάνωση Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΕ η οποία με την ευκαιρία της συνέντευξης θα συστηθεί στην τοπική κοινωνία μέσω των ΜΜΕ μετά την ανασυγκρότηση και τον ορισμό του νέου επικεφαλής που είναι ο Παναγιώτης Καλογιάννης και γραμματείας.

Εκείνο πάντως που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σημερινή συνέντευξη Τύπου είναι η ανακοίνωση της επαναδραστηριοποίησης του δικτύου αγροτών, συνδικαλιστικού οργάνου του κόμματος που ουσιαστικά σημαίνει και το οριστικό και επίσημο διαζύγιο με τη νεοεμφανισθείσα ΠΑΚ με επικεφαλής τον Χρ. Αθανασιάδη που δεν το έχει κρύψει ότι καλοβλέπει μία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο νομό.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου και τις ανακοινώσεις που πρόκειται να γίνουν δεν γνώριζαν κάτι ιστορικά στελέχη του αγροτικού του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελέχη που προέρχονται από τη διεύρυνση των τελευταίων ετών.

Αλλαγές και διαζύγια που μάλλον σηματοδοτούν νέο γύρο εσωστρέφειας…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ