ΑΥΡΙΟ Ο ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΘΑΛΗΣ»

Ο ιστορικός διαγωνισμός «Θαλής» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διεξάγεται την Παρασκευή 11, Νοεμβρίου σε όλα τα σχολεία της χώρας με το μοντέλο διεξαγωγής που ίσχυσε και τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή με εξετάσεις στο χώρο του σχολείου για τους μαθητές του κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 12:00 έως τις 14:00 της Παρασκευής.

Τα γραπτά όπως αποφάσισε η κεντρική διοίκηση της Ε.Μ.Ε. στην πόλη της Λάρισας και στο νομό θα συγκεντρωθούν με ευθύνη του τοπικού παραρτήματος. Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κάθε σχολείου να προσκομίσουν το φάκελο με τα γραπτά το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου από 14:30 έως 15:30 στο ισόγειο του κτιρίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας. Με ευθύνη της διοίκησης της Ε.Μ.Ε. τα θέματα θα αποσταλούν σε κάθε σχολείο.

Ωστόσο, αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την μετάδοση των θεμάτων αυτών, παρακαλούνται οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να επικοινωνούν με τον αναπληρωτή πρόεδρο του παραρτήματος Λάρισας κ. Σωτήρη Τερζόπουλο στο τηλέφωνο 694 8207055 ή με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαγωνισμών κ. Κώστα Τσαβέ στο τηλέφωνο 6972008437.

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Μ.Ε. Λάρισας ευχαριστεί τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνάδελφο μαθηματικό κ. Νίκο Ζέρ-βα καθώς και όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας.

Ευχαριστεί επίσης τους Διευθυντές, τους συναδέλφους μαθηματικούς και όλους τους εκπαιδευτικούς που θα βοηθήσουν στην διαδικασία για την διοργάνωση του διαγωνισμού, από όλα τα δημόσια και ι-διωτικά σχολεία του νομού.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται και φέτος με την ευγενική υποστήριξη του ιστορικού βιβλιοπωλείου «Καλ-τσάς» της πόλης της Λάρισας. Οι μαθητές που θα προκριθούν θα λάβουν μέρος απευθείας στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» του 2023 σε επιλεγμένα εξεταστικά κέντρα ανά την χώρα, ένα εκ των οποίων θα είναι και πάλι στην πόλη της Λάρισας για να φιλοξενήσει μαθητές από όλους τους νο-μούς της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ