ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ 4 ΕΚ. € ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΩΝ – ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ

Το ποσό των 4 εκ. € θα πιστωθεί αύριο στους λογαριασμούς των αμπελοκαλλιεργητών μελών του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου αφού η διοίκηση του Οινοποιείου προχωρά στην εξόφληση όλων των ποσοτήτων που εισκομίστηκαν στον φετινό τρύγο.

Τα χρήματα έρχονται σε μία κομβική περίοδο λίγο πριν τις γιορτές ώστε να μπορέσουν να κινηθούν τόσο οι παραγωγοί όσο και η τοπική αγορά που έχει χτυπηθεί από την τεράστια οικονομική κρίση, αναδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά τον σημαντικό και νευραλγικό ρόλο που παίζει ο συνεταιρισμός για την τοπική οικονομία.

Με αφορμή την αυριανή πληρωμή – ανάσα για τους συνεταίρους και όχι μόνο ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Χρήστος Τσιτσιρίγγος μιλώντας στο paidis.com τόνισε:

Με σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα, σχέδιο και στρατηγική κρατάμε τον συνεταιρισμό σε τροχιά ανάπτυξης διατηρώντας παράλληλα την αξιοπιστία του. Γνωρίζουμε πολύ καλά το οικονομικό περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε αλλά και τον ανταγωνισμό.

Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την αμπελοκαλλιέργεια, τους παραγωγούς – συνεταίρους και τα προϊόντα του συνεταιρισμού πάντοτε με νοικοκυρεμένη οικονομική πολιτική και διαβεβαιώνουμε τους συνεταίρους ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε να διεκδικούμε, να παράγουμε, να σχεδιάζουμε και να καινοτομούμε.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ