ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΜΙΣΘΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Η ΒΑΝΑ ΤΣΑΠΡΑΛΗ

Με απόφασή του ο δήμαρχος Τυρνάβου ορίζει ως άµισθη καθ’ ύλην Αντιδήµαρχο ∆ήµου Τυρνάβου την ανεξάρτητη δηµοτική σύµβουλο κ. Βάια Τσαπραλή, µε θητεία από 29-12-2022 µέχρι την 31-12-2023, εντός της τρέχουσας δηµοτικής περιόδου και της µεταβιβάζει τις κατωτέρω αναφερόµενες αρµοδιότητες ως εξής :

1. Την διεύθυνση και εποπτεία των δραστηριοτήτων του ∆ήµου που έχουν σχέση µε τη διοικητική µέριµνα των διοικητικών εν γένει Υπηρεσιών και την διαχείριση του ανθρώπινου δυναµικού.

2. Την εφαρµογή πολιτικών που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

3. Την διεύθυνση και εποπτεία των δραστηριοτήτων του ∆ήµου που έχουν σχέση µε την εφαρµογή προγραµµάτων και µέτρων που στοχεύουν στην ισότητα των γυναικών και ανδρών σε όλους τους τοµείς.

Η ανωτέρω ορισθείσα άµισθη Αντιδήµαρχος στην Υπηρεσία ευθύνης της, εκδίδει και υπογράφει κάθε έγγραφο σχετικό µε την λειτουργία των ανωτέρω
υπηρεσιών & δραστηριοτήτων.

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύµατος της άµισθης Αντιδηµάρχου τις αρµοδιότητες ασκεί ο ∆ήµαρχος.

Οι αντιδήµαρχοι της παρ.7 του άρθρου 59 του ν.3852/2010, όπως ισχύει, δεν δικαιούνται αντιµισθίας ή οποιασδήποτε άλλης οικονοµικής απολαβής που συναρτάται µε την άσκηση των καθηκόντων τους (όπως π.χ. εξόδων κίνησης, κ.ά.).

Επιπλέον, δεν εµπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 93 παρ. 1 του ν.3852/2010, όπως ισχύει, περί χορήγησης ειδικής άδειας άνευ αποδοχών για όλο το διάστηµα της θητείας τους και εποµένως, µπορεί να εξακολουθούν να λαµβάνουν το µισθό της υπηρεσίας τους.

O αριθµός τους δεν προσµετράται για τον υπολογισµό των θέσεων ειδικών συµβούλων – συνεργατών, κατά την παράγραφο 1 του άρθρου 163 του Κώδικα Κατάστασης ∆ηµοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων.

Η απόφαση αυτή να δηµοσιευθεί µία φορά στον ηµερήσιο τοπικό Τύπο, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Τυρνάβου και στο Πρόγραµµα «∆ΙΑΥΓΕΙΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ