ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΘΛΙΨΗ…

Δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που διάβασα στην εξαιρετική ενημερωτική ιστοσελίδα paidis.com.
Μας πληροφόρησε ότι δεν εστάλησαν επίσημες προσκλήσεις από τον Δήμο Τυρνάβου στους πρώην Δημάρχους, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις για τον Πολιούχο Άγιο της πόλης μας.

Πρώτη φορά συμβαίνουν τέτοιες αθλιότητες. Πρώτη φορά ένας Δήμαρχος “ξεχνά” το στοιχειώδες πρωτόκολλο και εμφανίζει έναν βοναπαρτισμό που αγγίζει τα όρια του γελοίου.

Όλες οι προηγούμενες δημοτικές Αρχές, μηδεμιάς εξαιρουμένης, δεν υπέπεσαν στο ολίσθημα αυτό. Όλες ήξεραν να τιμούν τους προκατόχους τους , γιατί αυτό επιβάλλει η στοιχειώδης ευπρέπεια και γιατί η παρουσία των πρώην Δημάρχων τιμά τον εκάστοτε εν ενεργεία Δήμαρχο , ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων .

Καλώ, λοιπόν , τον κ. Δήμαρχο να διορθώσει τη συμπεριφορά του και να τιμά από εδώ και πέρα τους ανθρώπους που μόχθησαν για το καλό του Δήμου μας , πριν καν διανοηθεί ο ίδιος να ασχοληθεί με τα κοινά.

Και επειδή ίσως προσπαθήσουν κάποιοι να ρίξουν την ευθύνη και πάλι στους δημοτικούς υπαλλήλους , θα τους παρακαλούσα να μην υποπέσουν σε νέο και βαρύτερο ολίσθημα , καθόσον οι υπάλληλοι του Δήμου μας ξέρουν καλά να κάνουν τη δουλειά τους , όπως απέδειξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Φτάνει η θλίψη που μας προκάλεσε η ανοίκεια συμπεριφορά του Δημάρχου . Ας μην φτάσουμε και στην αθλιότητα της μετάθεσης ευθυνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ