ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΠΕΠΦΑ

Επιμορφωτική-επιστημονική ημερίδα διοργάνωσε και πραγματοποίησε το Ν.Τ. της ΠΕΠΦΑ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) ν. Λάρισας, και το Εθνικό Κέντρο ‘’Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς’’ (Exercise is Medicine-Greece), με την υποστήριξη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής στο κτίριο ‘Κατσίγρα’ στη Λάρισα, με θέμα: «Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ».

Εισηγητές της ημερίδας ήταν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου – Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς (Exercise is Medicine-Greece) και Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Κουτεντάκης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα ‘’Άσκηση και υγεία: παρελθόν, παρόν και μέλλον’’, και ο Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας που ανέπτυξε το θέμα με τίτλο: ‘’ Άσκηση και προσαρμογές για την υγεία και την αθλητική απόδοση’’.
Την ημερίδα συντόνισε το μέλος της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών του ΠΣΑΤ, δημοσιογράφος κ. Κέλλας Σωτήρης και παρακολούθησαν πτυχιούχοι Φ.Α. γονείς, αθλητές κ.α.

Το διοικητικό συμβούλιο του νομαρχιακού τμήματος της ΠΕΠΦΑ Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δύο εισηγητές της ημερίδας, κ. Κουτεντάκη και κ. Τζιαμούρτα, την Σχολή Επιστημών Υγείας για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου της Ιατρικής σχολής στο κτίριο ‘Κατσίγρα’, το Εθνικό Κέντρο ΄΄Η άσκηση είναι φάρμακο ‘’Exercise is Medicine Hellas’’, το δημοσιογράφο της εφημερίδας ‘’Ελευθερία’’ κ. Σωτήρη Κέλλα καθώς και την εταιρεία Detox.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΠΕΠΦΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παράλληλα με την διεξαγωγή της ημερίδας πραγματοποιήθηκε και η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Νομαρχιακού Τμήματος της ΠΕΠΦΑ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) ν. Λάρισας.
Μετά την πραγματοποίηση των εκλογών και σε ειδική συνεδρίαση προέκυψε η νέα σύνθεση του διοικητικού Συμβουλίου η οποία έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσιτώτας Κων\νος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημητρίου Ελένη
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τσιούρβα Μαρία
ΤΑΜΙΑΣ: Βάιου Έρρικα
ΜΕΛΗ: Κωστόπουλος Κων\νος, Μπατσίλα Δάφνη, Μπουγά Βιβή

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Αποφασίστηκε, επίσης, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στο ‘’Μύλο 1927’’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ