ΣΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΝΗΚΕΙ Η ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΙΤΣΑ

Σε 73χρονο συνταξιούχο ναυτικό από τη Λάρισα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 12 του περασμένου Δεκέμβρη, φέρεται να ανήκει η σορός που βρέθηκε καμένη και κατασπαραγμένη από άγρια ζώα σε ελαιοπερίβολο στην περιοχή Αρκίτσα της Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τα στοιχεία που είχαν βρεθεί στον τόπο που εντοπίστηκε η σορός, όπως η τραγιάσκα και τα πέδιλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αναγνωρίστηκαν από τους οικείους του, ενώ ελήφθη και υλικό dna για την οριστική ταυτοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του γνώριζαν ότι ο 73χρονος είχε μεταβεί με λεωφορείο στην Αθήνα με την επιθυμία να μην τον αναζητήσει κανείς. Δεν αποκλείεται να κατέβηκε στον κόμβο της εθνικής οδού στην Αρκίτσα, που είναι πολύ κοντά στον τόπο όπου βρέθηκε η σορός και να έκανε κακό στον ίδιο τον εαυτό του.

Αναμένονται ωστόσο και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, για τα ακριβή αίτια θανάτου του συνταξιούχου ναυτικού.

Ποιος ήταν

Ο 73χρονος είχε μπαρκάρει στα καράβια και τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αυστραλία. Πριν από έξι μήνες περίπου επέστρεψε στη ιδιαίτερη πατρίδα του στη Λάρισα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Πριν εξαφανιστεί άφησε σημείωμα στους συγγενείς του, στο οποίο έλεγε ότι φεύγει και ότι δεν χρειάζεται να τον αναζητήσει κανείς, ενώ αν πεθάνει ζητούσε να τον αποτεφρώσουν.

Η αστυνομία ακόμα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο ίδιος ο 73χρονος έκανε κακό στον εαυτό του.

Τον είχε σημαδέψει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport με τον ίδιο τραγικό τρόπο, πριν πολλά χρόνια, φέρεται να αυτοκτόνησε ο αδελφός του. Ήταν κάτι που του είχε στοιχίσει πάρα πολύ και τον είχε σημαδέψει.

Οι Αρχές έχουν πάρει DNA από συγγενικό πρόσωπο για να ταυτοποιήσουν και εργαστηριακά ότι η απανθρακωμένη σωρός που βρέθηκε ανήκει στον 73χρονο ναυτικό, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, συνεχίζουν την έρευνα για να συμπληρώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ αυτής της τραγικής ιστορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ