«ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ» ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των ονομάτων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά του σε όλη τη χώρα βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που σύμφωνα με τις τελευταίες συγκλίνουσες πληροφορίες την Κυριακή θα ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος των εκλογικών του συνδυασμών.

Βάσει αυτών των στοιχείων και με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και επαφές στο νομό Λάρισας φαίνεται ότι έςχει ολοκληρωθεί σχεδόν το ψηφοδέλτιο στο οποίο θα μετέχουν σίγουρα οι:

Ευαγγελία Λιακούλη υν βουλευτής, Σωτήρης Βούλγαρης αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής Δήμου Λαρισαίων, Ακης Νασιώκας δημοτικός σύμβουλος – δικηγόρος, Θωμάς Παπαλιάγκας Δικηγόρος, Νίκος Τσιλιμίγκας επικεφαλής της Παράταξης η Θεσσαλία στην Καρδιά μας.

Από εκεί και πέρα ακούγονται τα ονόματα της εκπαιδευτικού και υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Κατερίνας Κόσσυβα, και των στελεχών του κόμματος Μαίρης Μάρου και Σταυρούλας Μπαγιώτα, αλλά και του δημοτικού υπαλλήλου Γιώργου Θεοδωρόπουλου.

Πρέπει να πούμε επίσης ότι ακούγεται και το όνομα ενός επιστήμονα από την περιοχή της Ελασσόνας χωρίς όμως να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ