ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Οπου βρεθεί και όπου σταθεί ο δήμαρχος Γ. Κόκουρας δεν παύει να αναφέρεται στο έργο κατασκευής της νέας πλατείας του Τυρνάβου και να την παρουσιάζει σαν ένα από τα σημαντικά έργα της δημοτικής αρχής.

Οσο όμως ο δήμαρχος μιλά για το έργο τόσο πληθαίνουν και τα ερωτήματα που δέχεται το paidis.com από επαγγελματίες και δημότες σχετικά με την κατάσταση και τα προβλήματα που παρουσιάζει το έργο.

Μάλιστα με αφορμή τη χθεσινή ενέργεια του αρμόδιου αντιδημάρχου Χρ. Κατσαρού να παραδώσει τηλεχειριστήρια για τις σκεπές στα κιόσκια ώστε να ανοιγοκλείνουν οι οροφές ανάλογα με τον καιρό, καταστηματάρχες επικοινωνώντας με τη σελίδα στάθηκαν ιδιαίτερα στην έλλειψη κανονισμού για τα τραπεζοκαθίσματα και τη λειτουργία της πλατείας επισημαίνοντας ότι αυτό θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο μέλλον.

Την ίδια ώρα άλλοι καταστηματάρχες αναφέρθηκαν στις καμένες λάμπες στα παρτέρια που έχουν κατασκευαστεί εκφράζοντας την απορία για το σύντομη της λειτουργίας των λαμπών και για το αν αυτό το πρόβλημα θα είναι συνεχές.

Καταστηματάρχες και δημότες θίγουν επίσης το πρόβλημα με το σιντριβάνι το οποίο δεν λειτουργεί πλέον, ποιος ξέρει για ποιο λόγο, τονίζοντας ιδιαίτερα το πράσινο χρώμα που κυριαρχούσε όλο το προηγούμενο διάστημα όταν λειτουργούσε αλλά και τις διαρροές που παρατηρούνταν, κάνοντας λόγο για κακοτεχνίες και αστοχίες.

Τέλος περίοικοι διαμαρτύρονται για την παρουσία αυτοκινήτων ειδικά τα βράδια πάνω στην πλατεία εκφράζοντας φόβους για την πρόκληση ατυχημάτων.

Τα προβλήματα υπαρκτά και το μόνο βέβαιο είναι ότι περιμένουν απαντήσεις από τη δημοτική αρχή που διαφημίζει το έργο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ