ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εορταστική και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα η ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας για το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου παρουσία του ταξίαρχου βοηθού ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας Βασίλη Καραϊσκου, του Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας Α.Δ. Αγάπιου Χαρακόπουλου, του δημάρχου Τυρνάβου Γ. Κόκουρα, του διοικητή και του υποδιοικητή του Α.Τ. Τυρνάβου Σ. Μπίρδα και Γ. Πατσιαούρα, των προέδρων των Ενώσεων Αξιωματικών ΕΛΑΣ και Αστυνομικών Χρ. Καλούσιου και Θ. Νταβούρα αντίστοιχα και τουσυνόλου σχεδόν των αστυνομικών του τμήματος.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο κ. Μπίρδας ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό υγεία και καλή χρονιά, εξαίροντας τη μέχρι σήμερα προσφορά τους στο ευαίσθητο θέμα της ασφάλειας των πολιτών.

Σύντομος στο χαιρετισμό του ήταν και ο δήμαρχος κ. Κόκουρας που στάθηκε στη στενή και άριστη συνεργασία δήμου και αστυνομίας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί.

Με την ευχή να είναι όλοι οι εργαζόμενοι ασφαλείς ξκίνησε το χαιρετισμό του ο κ. Χαρακόπουλος που επίσης εξήρε τη μέχρι σήμερα προσφορά του Α.Τ. Τυρνάβου στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών.

Στη σημερινή εκδήλωση απηύθυναν τόσο ο κ. Καλούσιος, όσο και ο κ. Νταβούρας που στάθηκε ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα να βρεθεί νέο κτίριο για το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου ώστε το προσωπικό να εργάζεται σε αξιοπρεπείς συνθήκες και κάλεσε το δήμαρχο να αγωνιστεί μαζί με την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για την ικανοποίηση αυτού του αιτήματος που όπως τόνισε αποτελεί συνολικό αίτημα των αστυνομικών.

Η πίτα της εκδήλωσης ήταν προσφορά της Ενωσης Αστυνομικών, ενώ στον τυχερό/η της εκδήλωσης που βρήκε το φλουρί και ήταν η αστυνομικός Μαρία Βαγενά δόθηκε τιμητική άδεια 5 ημερών προσφορά των κ.κ. Μπίρδα και Χαρακόπουλου αλλά και 50 € δωροεπιταγή προσφορά της Ενωσης Αξιωματικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ