Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΦΩΤΟ)

Βέβαιος ότι ο Ελληνικός λαός δεν θα ξαναβάλει τη χώρα σε περιπέτειες και θα δώσει νέα νίκη στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίστηκε σήμερα στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΕΕΠ Λάρισας του κόμματος ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης υπεραμυνόμενος των πολιτικών που άσκησε η κυβέρνηση οι οποίες όπως υποστήριξε άφησαν πίσω την αβεβαιότητα και παρά τις κρίσεις που παρουσιάστηκαν με την πανδημία, την τουρκική επιθετικότητα, τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ακρίβεια κράτησαν τη χώρα σταθερή σε δρόμους ανάπτυξης και προόδου.

Τονίζοντας οτι οι δημοσκοπήσεις προδιαγράφουν μια νέα εκλογική νίκη του κόμματός του αποδεικνύοντας ότι οι Ελληνες δεν θα επιτρέψουν πισωγυρίσματα, ο κ. Χατζηδάκης έκανε αναφορά και στο θέμα του κατώτερου μισθού που είναι τώρα στο τραπέζι του διαλόγου προαναγγέλλοντας μία σημαντική αύξηση για το επόμενο διάστημα.

Τέλος απένειμε τα εύσημα στους διασώστες της ΕΜΑΚ και σε όλους όσοι σήμερα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο δοκιμαζόμενο από το φονικό σεισμό Τούρκικο λαό, υπογραμμίζοντας ότι με τη στάση και την παρουσία τους αποδεικνύουν ότι ο εθελοντισμός δεν έχει σύνορα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ