ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους με λαμπρότητα, κατάνυξη και παρουσία πλήθους πιστών σε κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ στη Νίκαια και στον Πλατύκαμπο , αλλά και στον ομώνυμο ναό στη συνοικία Ιπποκράτη, συμμετείχε η Γενική Γραμματέας ΠΕΔ Θεσσαλίας και Εποπτικού ΚΕΔΕ Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός είχε την ευκαιρία να λάβει την ευλογία από τους ιερείς πατέρες που χοροστάτησαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και να ανταλλάξει ευχές με τους πιστούς.

Σε μήνυμα της η κ. Καραλαριώτου αναφέρει: Γιορτάσαμε με λαμπρότητα τον Άγιο Χαράλαμπο. Εύχομαι χρόνια πολλά και δημιουργικά σε όλους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες και εορτάζουσες. Να δίνει δύναμη και υγεία σε όλους μας ο Άγιος Χαράλαμπος. Οι Έλληνες προσευχόμαστε τούτες τι μέρες και στέλνουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συναδέλφωσης στο δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας και της Συρίας. Ένα μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης, ελπίδας και προοπτικής. Με τη βοήθεια του Αγίου αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι ενωμένοι για μια καλύτερη επόμενη ημέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ