ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

«Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένη με την παρουσία μου στην εκδήλωση κοπής πίτας των Μηχανικών, καθώς βρίσκομαι ανάμεσα σε συναδέλφους , σε ανθρώπους που με στήριξαν στα πρώτα βήματα ενασχόλησης μου με τα κοινά. Με τη δική σας στήριξη εκλέχτηκα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας (ΤΕΕ ΚΔΘ) και είχα την τιμή να υπηρετήσω στην Διοικούσα Επιτροπή και στην αντιπροσωπεία του ΤΕΕ ΚΔΘ κι από τότε ακολούθησε μια μεγάλη πορεία στην Αυτοδιοίκηση.».

Αυτά δήλωσε ,μεταξύ άλλων , στον χαιρετισμό της, στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλ. Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, που έλαβε χώρα σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στη Λάρισα, η Γενική Γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Πολιτικός Μηχανικός κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους συναδέλφους της και να συζητήσει για τα ζητήματα του κλάδου, αλλά και την προεκλογική επικαιρότητα, ενώ συνεχάρη για την αξιόλογη εκδήλωση και την αξιόμαχη συνδικαλιστική δράση τον πρόεδρο του Συλλόγου Σάκη Γκαντζιό και τον πρόεδρο του ΤΕΕ ΚΔΘ Νίκο Παπαγεωργίου.

«Σαν μηχανικός είμαι χαρούμενη, γιατί ο κλάδος μας μετά από τα δύσκολα χρόνια του μνημονίου επανέρχεται δυναμικά στην αγορά, καθώς ξεκινάει και πάλι με προοπτικές η οικοδομή, ενώ και τα δημόσια έργα βρίσκονται σε ανοδική τροχιά. Σίγουρα χρειάζεται να γίνουν ακόμη πολλά, τα οποία θα διεκδικήσουμε με την δυναμική που χαρακτηρίζει τον κλάδο μας . Το ΤΕΕ έχει δυνατή φωνή, τόσο τοπικά, όσο και κεντρικά. Στην προσπάθεια αυτή ενώνω τη φωνή μου με τη δική σας. Όλα αυτά τα χρόνια , είμαι εδώ , στην πρώτη γραμμή , στο Τεχνικό Επιμελητήριο, στη Νομαρχία, στην Περιφέρεια και στο Δήμο , κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μου για να είμαι χρήσιμη στον τόπο μας και αντάξια της εμπιστοσύνης σας .

Με τον ίδιο ζήλο και σας συμπαραστάτες, επιδιώκω να πράξω το ίδιο και στο νέο κύκλο προσφοράς που ανοίγω στο νομό » σημείωσε η κ. Καραλαριώτου

Εκλογές στην ΔΚΜ

Ταυτόχρονα η κ. Καραλαριώτου συμμετείχε και στις εκλογικές αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην παράταξη της ΔΚΜ, δηλώνοντας τα εξής για τη μεγάλη γαλάζια παράταξη των Μηχανικών:

Με τη συμμετοχή μου στις εκλογές της ΔΚΜ δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η μεγάλη δημοκρατική παράταξη των Μηχανικών. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Χρήστο Παληό και σε όλα τα μέλη της διοίκησης για την αξιόλογη δράση τους . Στόχος όλων μας να παραμείνει ο τεχνικός κόσμος στην πρωτοπορία της αναπτυξιακής προσπάθειας της χώρας, με νέες και καλές δουλειές για όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ