ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στον τοπο του δυστυχήματος περίπου στις 14.00. Παράλληλα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Νίκο Παππά Τομεάρχη μεταφορών και υποδομών, η αναπληρωτής τομεάρχης Δώρα Αυγέρη και ο συντονιστής Βασίλης Ζωγράφος επισκέπτονται αυτή την ώρα τα δύο νοσοκομεία της πόλης.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Εν τω μεταξύ η Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετάσχουν στην έκτακτη αιμοδοσία μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας από 9:00 εως 14:00

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωση της Νεολαίας Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία αναφέρονται τα εξής:

«Αυτή την δύσκολη ημέρα που ξημέρωσε, η σκέψη μας είναι στα Τέμπη. Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή για να περιγράψουν το μέγεθος της τραγωδίας.
Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των 38 νεκρών του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος και συμπαράσταση στους 85 τραυματίες.
Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι η αλληλεγγύη. Γι’ αυτό:

Στηρίζουμε, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας, με όλες μας τις δυνάμεις και καλούμε κάθε πολίτη της πόλης να συμμετάσχει, την έκτακτη αιμοδοσία που διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας από 9:00 έως 14:00»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ