Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΜΕΡΑ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ

Δήλωση του γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ που ζητά να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτε

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη:
Είναι μια μέρα ανείπωτης θλίψης για το πρωτοφανές πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και οργής για το πως είναι δυνατόν να χάνονται ανθρώπινες ζωές με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Απαιτούμε να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας, να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτε.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Να ενταθούν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων και να υπάρξει ολόπλευρη στήριξη των τραυματιών.

Στα Τέμπη

Εν τω μεταξύ κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τον Γιώργο Λαμπρούλη, αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Λάρισας, μεταβαίνει στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Επίσης, κλιμάκια του Κόμματος βρίσκονται ήδη στο σημείο της πολύνεκρης σύγκρουσης, με επικεφαλής τον Ρίζο Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας όπου έχουν μεταφερθεί δεκάδες τραυματίες και έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς για να μάθουν την κατάστασή τους.

Αιμοδοσία

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ αναφέρονται και τα εξής:
«Καλούμε τα μέλη τους οπαδούς του κόμματος , το λαό και τη νεολαία της Λάρισας να συμμετάσχουν στην έκτακτη αιμοδοσία στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας, για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που πραγματοποιείται σήμερα από 9: πμ έως 2 μμ.»

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ